Give me some of that please.....

Jag har börjat med ett nytt inslag i bloggen, nämligen veckans rumpa. Jag går nämligen runt och tar kort på folks rumpor här. Än så länge har det bara varit kort på killar med de snyggaste rumporna, men snart börjar de snygga rumporna ta slut så njut så länge det varar.

VECKANS RUMPA



okej nog om rumpor och vidare till andra intressanta ting. Jag kan ju börja med att nämna en liten trevlig detalj som förgyllde hela min helg. Det var nämligen två mycket lustiga gossar som under natten till lördagen hällt två brukar surströmming under vår skohylla på Jämteborg. När jag och Lisa gick upp på morgonen kunde vi knappt andas. jag har aldrig känt surströmming doft förut och det är jag tacksam för, tänk er typ kvävd råtta med spyfyllning. Vi var tvugna att hälla massa ätticka över hela jämte typ för att överhuvudtaget kunna känna någon annan doft en surströmming. Jaja, den sorgen har nu lämnat mig och det går numera att andas här utan problem.

Nu är det bara två dagar kvar innan jag far hemåt, det känns sjukt. Asså vet inte om ni förstår hur isolerad man känner sig här men jag kan ju säga som så att Uddevalla är en metropol jämfört med Undersåker. Fast jag tycker ändå det varit väldigt positivt att leva i denna isolerade hållands bubblan. Men jag är lite rädd för hur jag ska reagera på civilisation, spårvagnar, mer människor än 5 personer matkön osv. Fast vem försöker jag lura det är ju mig Hanna Karlsson jag pratar om, jag är född i storstan, nästan:p. Direkt efter lovet ska ju vi i min klass fara till Stockholm på studieresa. jag och Lisa har redan planerat hur vi ska gå: med handväskan under ena armen och latten i den andra. Haha Hanna kollade på oss som vi var de största töntar hon någonsin träffat när vi planerade detta. jaja nu är det dags att avsluta här med lite härliga bilder, enjoy!



Det var såpa-kamp här på Hålland, vi på övre jämte vart as taggade!



Den här veckan har varit sjukt flummig som ni kanske ser.



Som sagt vi har varit flummiga...



Höstmys all-over :D

Gossinatti / Hannsi


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0