Tack & Lov

Jag tror bestämt att vi har ett sådant där lov nu som innebär att man ska gotta till sig, ta höstpromenader och bara njuta. Well that´s not happening för Hanna Karlsson. Istället ska tusen saker hända på en och samma gång: Ja min körskolelärare tycker jag är redo, typ snälla ingen bra timing. Sedan har jag tusen saker i skolan + kör vid sidan om som är superseriös och sedan var det ju det här med framtiden. Söka jobb, utbildningar, hitta rätt stad, gaaah jag dör av stress. Fast jag är ändå riktigt nöjd med mitt liv skulle bara vilja att saker och ting lugnade ner sig lite.

Lisa och jag hade iaf vår första träff med vårat såkallade "band" i fredas. Typ "hej vi är musikaliska underverk och supertrevliga", vi har en känsla av att detta kommer bli riktigt bra :D Så hands up for it!

Well nu kallar Sturis, vi ska göra vägarna osäkra i Uddevalla !

Sylvester & Olga=Söta katastrofer<3

Just nu ligger jag pa en madrass i vad som en gang sag ut som vardagsrum. 4 nights to go tills jag är i den nya lägenheten!! weee! Jag har sjuk träningsvärk och kan typ inte röra mig:S vilket Min syrras kattungar Olga och Sylvester tycker e jättekul när dom insag att jag inte kunde hindra dom när dom far dampanfall och springer runt, klöser och välter olika saker! Fast dom e sa söta saa man döör! Även om jag vaknade till att Sylvester satt 2 meter upp i en uppställd säng och jamade klockan tidigt.. önskade att jag hade en bild pa dom som jag kunde visa! ska se till att göra det! Tills dess far ni njuta av Regina Spektor:) som btw kommer till Lisebergshallarna i December!!:D LOVE Lisa

Karma

Varför lyckas alltid folk förvana mig när jag tror att dom har lyckats sapass manga gangar att det inte finns nagot att förvana med längre?? och detta kan bade vara negativt och positivt men i detta fall rakar det vara negativt.. Jag vill alltid tro det bästa om folk och förväntar mig ocksa detta men när en och samma person gör samma misstag om och om och om igen börjar jag tröttna.. visst finns det naiva människor, men lite koll far man ända ha! Jag säger bara, Karma is a bitch!

Tänk före ni agerar, det kommer att gynna er i framtiden, tro mig!//Lisa

Hallå i stugan :)

GLÄDJE - Dagens ord. Jag har verkligen tänkt på hur lätt det är att flytta sig från en situation till en annan. Tänk vad jobbigt allt kan vara, jag menar vi är dagligen omringade av massa jobbiga saker/ situationer. Eller? Jag och Lisa satt idag på vår körövning och vi blev skrämda över att se hur negativiteten flödade över. När vi försökte lätta upp stämningen med ett leende så möttes vi av hårda blickar och muttrande. Det är verkligen otäckt många människor som alltid vill välja den jobbiga synvinkeln. Så därför gott folk uppmanar jag er att se glädjen i livet ;) Vi har det så sjukt bra, var tacksam istället !

Här kommer några bilder på människor & saker som gör mitt liv värt att leva :D

































Älskade Elin <3



Ni två för att ni är så unika & alltid får mig att skratta <3



<3 För att Julen är underbar och jag har redan börjat sjunga julsånger


Min familj för att de alltid finns där <3



<3 För att vi alltid pratar om de mest udda sakerna :P



<3 För att du är positivitet i mänsklig form

Ja
, det finns massvis av saker detta är bara några av alla saker jag har att vara tacksam över !

/ Hanzzzi <3

God Natten meinen folk!

Hej hopp gummisnopp:D klockan e typ tolv och jag kan aldrig sova... jag var antagligen ett nattdjur i mitt förra liv!! Allt mitt skit ligger pa golvet i lägenheten för att jag snart ska flytta till Gibraltargatan:D tjoho!(om typ 2 veckor men ända) en kass ursäkt jag vet:S Tänkte ladda upp lite olika bilder sa att jag kan somna snart:D


Hanna Simonsson:D

Vill ha!

Vill ha MER!!<3
Melbourne!! Jag ska dit den 27 December:D Can't Wait:O

Bara för att dom ÄR Kristina Wellius:D

Bara För att det inte finns natt bättre:D

Behöver man säga natt??

Sov gott, vakna torrt:*//Lisengrisen

I <3 Airports

Jaha, da va man hemma igen... tillbaka till verkligheten och kylan:(
Denna gangen var det jag som fick ta den "langa vägen hem" Jag stjutsade Hanna till Flygplatsen klockan 5! sen fick jag aka hem till en tom lägenhet och ga efter pappas Checklista med saker som man maste göra innan man aker fran lagenheten(ungefär 100 saker:S) Men jag tror jag fick gjort allt och tack och lov fick jag stjuts av min underbara granne till flygplatsen annars hade mitt huvud exploderat! Jag mellanlandade i Köpenhamn vilket e den bästa flygplatsen! Den har starbucks!! weee:D kom hem vid halv 8.. hatar när hela dagen gar at att resa! Men det bästa med att resa är Flygplatser! Man träffar pa folk ifran alla olika delar av världen pa ett och samma ställe! sa jag brukar alltid sätta mig där folk gar förbi mest och bara titta pa folk:) lite creepy, men väldigt intressant! Man kan faktiskt lista ut varifran folk kommer bara igenom deras gester, kläder osv.
sa pa natt sätt är jag lite kär i Flygplatser:)


Gout natten gosbullar;) // Lisgris

Goodbye my lover

Tjabba, tjena hallå ( vi säger så)!
Allt och inget har hänt sen sist vi skrev. En tripp till Vetimiglia och Monaco har gjorts. Italien är favoriten, kaffet mmmm. När vi satt där på cafeét bland alla livfulla italienare kunde vi inte låta bli att jämföra oss pinsamt torra svennar med dom. Vi kom fram till att vi borde gifta oss in i en italienslk släkt, annat en svenslka familjemiddagar då man äter sju sorters kakor och disskuterar vädret.

Anyways vi hade hoppats på att möta Kevin Costner i Monaco idag, ta ett kort få en kyss men icke sa nicke, another time. Igår var vi på middag hos Lisas grannar här i Nice, a former model , gemutlich gemutlich. Vi skulle egentligen gått ut och kännt på Nice nattliv senare på kvällen men hon förstod inte våra "vi vill gå vinkar". Vi blev kvar tills sent på natten, och då kallade sängen. Patetiskt - ja.

Vi sitter på balkongen och försöker spara alla intryck så man har något att leva på under den fasansfulla svenska vintern som varar 3/4 utav året. See ya people !

<3 / Hanna & Liskorv



Marknaden i Ventimiglia


St:Paul<3

Godmorgon frusna svenskar

Här sitter jag på Lisas balkong, det är ganska kallt nu såhär på morgonen, bara 24 grader. Lisas föräldrar åkte i tisdags så nu är vi all on our own. Man känner sig riktigt vuxen. Igår t.ex åkte vi tll s´t paul en jätte vacker bergsby med världens goaste glass och vacker konst. Det var tack vare Lisas mopedskils och mina skyltläsnings kunskaper som vi hittade dit. Annars är livet bara nice, vi bygger på brännan konstant;)

Idag ska vi till the snooobizzzh = Monaco.Vi och läskigt rika människor kan bli intressant.
/ Hanna <3




D'accord





Bon soir mes amis:D Tyvärr måste jag plåga er med våra underbara upplevelser här:) när klockan var 10 över 8 och ni där hemma började skolan låg vi och guppade i havet och hånskrattade! Hanna börjar äntligen slappna av bakom mig på moppen (nästan) hon tror iofs fortfarande att hon kan styra via mina höfter:S Vi åkte och kollade va skolan låg och hoppas nu att jag ska hitta dit imorn:S Hjälp! Annars leker livet i 26 graders värme och många vilda äventyr med Hanna och Lisa väntar so stay tuned;)//Lisa

Nice i Nice

Efter en lång och intensiv flyresa helt ensam är jag äntligen framme  paradiset på jorden - Nice. Det är helt underbart här, fyger på moln. Har åkt harley davidson med Lisas pappa, whaa feeling ;)

Vi täkte ladda lite bilder så att ni har något att roaer med i den svenska kylan.



Je voudrais une baguette s'il vous plait!
  

Mammut

Halloj alla som läser;) jag sitter pa mitt rum som e sjukt stökigt och som snart inte kommer vara mitt! det blev ingen utgang för mig ikväll sa jag spenderade den med Annie, Johanna och vi har precis smällt i oss en feet godispase och en vinflaska och kollat pa filmen Mammut:D sjuukt bra film! men om ni gillar gulliga, fuzzy endings ska ni inte spräcka eran bubbla med att kolla pa filmen! Hittade mycket bra musik som var mä i filmen som jag tänkte dela med mig med:D puss pa era frusna svennerumpor;)//Lisfis

What makes you different, makes you beautiful <3

Idag har det varit ganska många blandade känslor för mig. Jag började med att vara allmänt hyperglad men sen övergick det till frustration. Jag är en väldigt planerande individ när det kommer till vissa saker och ja jusst nu känns mycket väldigt oplanerat. Hah jaja, gick iaf och fikade med Petra på Café Vanilj vid haga. Det var jätte mysigt och vi hade väldigt intellektuella samtal för att "fika" :P. Ibland är det skönt att ha någon som tycker samma sak. Jag och Lisa har i princip alltid olika åsikter vilket kan vara väldigt underhållande men också frustrerande ibland. Typ ÅH, tyck som mig! Haha min poäng är iaf att det är skönt att ha olika sorts vänner som tar fram olika sidor hos en själv.

Ne nu ska jag packa och lämna mina djupa tankar åt ödet :)


Detta var för ett tag sen ;)

A BIG bear hug for you:)

Härliga människor jag träffat idag var först en grym gitarrist pa stan som spelade och sjöng Skinny Love och hade en cigg i munnen och var allmänt cool och jag blev lite sma kär:) sen blev jag väldigt pratsjuk när jag gick fran skolan sa da gick jag fram till en Greenpeacekille och snacka om valar och isbjörnar som skulle hjälpa mig om jag nangang akte till nordpolen om jag gick mäX) superskön snubbe! Jag fick en san där känsla att vilja krama honom:) jag har fatt den känslan ofta pa sistonde och jag börjar bli lite orolig att jag ska börja ga fram till främmande folk pa stan o krama dom:S
gitarr och isbjörnskillarna far Dagens bamsekram<3//Lisa

RSS 2.0