Fullständigt galen månad!

Jag vet knappt vad jag heter nu för tiden, den här månaden har verkligen sprungit förbi och jag har hunnit med mycket. Jag hjälper till med ett community projekt på onsdagar och lovsångsarbete på Fredagar och sen har jag ju Form tisdagar och Torsdagar. Så veckorna hinner knappt börja innan de tar slut. Höjdpunkterna den här månaden måste nog ändå vara min resa till London med mamma, min systers besök här och min födelsedag.



Det var faktiskt första gången jag var i London och trots att jag inte tror på kärlek vid första ögonkastet måste jag nog påstå att det var just detta som inträffade. London är helt enkelt en stad i min smak och jag kommer definitivt återvända. Mamma och jag bodde på svenska sjömanskyrkan, mycket trevligt ställe. Det var mysigt att träffa mamma själv och vi gick fakstikt runt i största delarna av the city centre tills fots. Höjdpunkten med resan måste nog ändå vara musikalen "Les Miserables" som vi såg på queen's theatre. Den var så bra och jag blev lite väl förtjust i huvudskådespelaren efteråt men det är en annan historia.



Efter resan till London hade jag en fin vecka i Sheffield sen bar det av till Liverpool där jag mötte upp min syster och vi spenderade natten där. Hotellet vi bodde på var legendariskt och det var vi två och 15 fotbollskillar som gäster i princip. Vi gillade Liverpool starkt och det var så fint väder Rebecka påstod t.o.m att solkräm hade behövts. Vi åkte vidare till Sheffield för att fira min födelsedag dagen efter!



Dagen började med att Becka kom insjungades med en bricka i form av en kudde täckt med diverse presenter. Vi mötte senare upp Teresia i stan och åt massiva tårtbitar, fint det! Sedan hade jag bjudet över några tjejer på middag hemma hos mig. Det blev mycket lyckat och efter middagen gick vi vidare till en pub och sedan ett dansställe. Det var en sådan härlig kväll och killarna i min klass joinade oss efter ett tag. Becka och jag gick hem hann sova i fem timmar för vi skulle iväg tidigt till Manchester dagen efter.



Vi hade det verkligen så bra och det var så härligt att ha min syster här. Vi är numera experter på olika pubkedjors menyer. Det var så härligt att bara kunna vara och vi skrattade väldigt mycket! Jag känner mig lyckligt lottad över att ha både en sådan fin mamma och syster:)

Nu får det vara nog för denna gången förlåt för att jag skrivit så tråkigt och formellt men jag orkade helt enkelt inte bjuda till idag, sorry ;)

God bless you all och hoppas ni har det bra!

ÄLSKAR DENNA LÅTEN <3

Magsjuka, var hälsad!


JAG VILL HA SOMMAR NU!



För cirka en vecka sedan bestämde jag mig för att göra en veckoplanering, jag kände mig riktigt nöjd med mig själv faktiskt. Jag såg fram emot den kommande veckan som jag skulle embraca med struktur. I måndags kväll insåg jag att denna struktur sannerligen inte skulle happen så att säga. Jag fick nämligen en trevlig överraskning - allas vår favorit MAGSJUKAN! Den satt gött vill jag lova har varit helt konstig sen dess och kan fortfarande inte äta normalt, men sånt är ju livet.

Den kommande veckan ser jag iaf väldigt mycket fram emot den kommer innehålla: Förlovningsfest, körövning, allmänt gött häng och sist men inte minst London med mamma! Jag är beyond excited, det kommer bli så kul och det ska bli fint att få lite egen tid med mammsen. Dock har vi både skamligt dåligt lokalsinne men den dagen den sorgen som man brukar säga.

Just nu irrar jobbplaner för sommaren runt i huvudet hjälpes det är svårt när man får bra erbjudanden och inser att man är i fel land vid fel tillfälle. Passhandläggare i Uddevalla hade ju suttit fint men jag får lita på att mannen där uppe har det hela i sin hand.

Vill bara säga att jag är så lycklig jag har verkligen kvalitetsvänner och jag är riktigt nöjd över att vara singel jag borde njuta medan jag kan. Förlåt för att jag yrar men jag har faktiskt varit inlåst på mitt rum i en vecka nästan.

Adjö gott folk och ta hand om er!

RSS 2.0