A scone please!

Varning för ett nästan irreterande positivt inlägg!!

Jag
kan helt enkelt inte help my self, jag går runt med ett stort leende konstant nu för tiden. Jag är så väldans tacksam för mitt liv och för att jag inte är färdigutvecklad. Haha låter mycket komiskt men innan jag kom hit trodde jag att jag i princip var done. Det fanns inte så mycket mer att utveckla i fröken Karlsson, men oj vad jag hade fel. Jag hade kunnat skriva fem romaner om alla de insikter jag fått om mig själv de senaste fem månaderna. Jag tycker t.ex inte om att vara ensam mer än nödvändigt, jag är mer lik min mor än vad jag tror, mina synproblem gör att jag kan se väldigt arg och oinbjudande ut och ja min hjärna sätter omedvetet alla människor jag träffar i ett fack och gör ett analyseringstest på var och varranan.

Hittils har den här terminen varit mycket bra! Paret jag bor hos sa förra veckan att jag inte skulle vara rädd för att göra misstag, för de kommer gilla mig ändå. Det skulle de inte ha sagt för vid halv elva på kvällen i förrgår säger jag hejdå till min kompis och ska tända lampan i trappan men råkar komma åt knappen i parets sovrum. Jag hör ett förvånat rop och jag ville gräva ner mig själv i en jordhög. Detta är en sådan typisk Hanna-grej en lärare sa en gång att man borde göra en komedi av mitt liv, jag är beredd att hålla med honom. Hur som helst så har jag det bra, nu till helgen är det " Inner healing weekend" som tydligen är en väldigt stor händelse här allt och alla vet om att vi i Form ska genomgå vad det nu är vi ska genomgå.

Jag insåg igår att min absoluta favorit period börjat äga rum i Sverige- Semmelperioden. Förra året missade jag den för då var jag i Indien och nu är jag i England. Men inget ska kunna stoppa mig här ska det bakas, jag introducerar den ena traditionen efter den andra för paret. Nu på Söndag ska Teresia och jag träffa en svensk tjej som är nanny här, hon ska få uppleva en guidad tur á la Mörk och Karlsson. För att fira denna svenska sammankomst tänkte jag ta med semlor såklart!



Tänkte visa hur lokalen jag för det mesta hänger i ser ut.



Japp såhär ser det ut alltså!

Nu ska jag iväg på lunch sen bär det av till Peak District där scones ska avnjutas!

Stor kram till er alla och God Bless <3

Detta är musik

Har hittat en ny kärlek<3

Never Let Go- David Crowder Band

2012 blir ett oslagbart år!

Good morning kära vänner!

Här sitter jag med min "turban" på huvudet, ni som känner mig väl förstår att det har med balsammetoden att göra. Låt mig ännu en gång slå ett slag för denna fantastiska metod som bara kan göra ditt hår gott, give it a try: www.lockig.se. Nog om hår och turbaner tänkte istället berätta lite om mina två veckor i Sverige. När jag kom hem var jag totalt utmattad. Sist gång jag var hemma i två veckor var förra julen och jag var verkligen i behov av att bli lite omhändertagen. Hade en underbar tid med min kära familj, älskar att jag har en sådan flummig familj.

Innan jag kom hem till Sverige sa jag till mig själv att jag minsann inte skulle träffa mycket kompisar, jag hade helt enkelt ingen ork för det. Men så blev det inte, jag träffade allt och alla kändes det som och det var otroligt skönt. Att kunna skratta och slippa vara artig och bara vara mig själv var en sådan underbar känsla. Efter att ha pratat med Louise, Elin och Lisa som alla tre sa att vi är unga och borde fulfölja våra drömmar innan vi rotar in oss i ett mönster, ändrade jag mina planer inför detta året. Min plan ser ut som följande:

 

  • Jag får inte köpa några kläder och dylikt under denna terminen.
  • För de pengar jag sparar in ska jag upptäcka England.
  • Jag tänker inte börja plugga till hösten utan istället söka en plats till att bo i Bolivia i åtta månader.
  • Sist men inte minst jag vill bli en bättre och mer kärleksfull människa <3


Detta var nog allt för mig den här Onsdagsmorgonen jag avslutar som vanligt med lite bilder!



Vi syskon, när hela familjen var ute och gick den o så mysiga strandpromenaden.


Becka och Emanuel glada i hågen under familjens tur till Göteborg.



En av de få bilder jag tog under nyårsafton, Elin, Emil och David sätter posén.

Ha det fint nu and don't be a stranger!

xxx

RSS 2.0