Mmmarocko......

Tjenare, tjenare!
Var ett tag sedan jag skrev nu men här kommer uppdateringen hela Sverige väntat på. Jag har nu fått tillåtelse att avslöja landet vi spenderade 10 dagar i - Marocko. Tyvärr måste jag utelämna vissa detaljer men ni får hålla tillgodo med det jag får berätta. Jag + 16 mycket underbara människor (formees + ledare) åkte alltså till Marocko från den 16-26 maj. Det var en fantastisk resa och vi hann med väldigt mycket under dessa tio dagar vill jag lova. Vårt mål var att bara sprida kärlek till befolkningen och de barn vi tog hand om och så här i efterhand får jag nog säga mission completed.



Här blir jag uppläxad i en bergsby för att jag har nagellack, som ni kan se har jag "slöja", det behövde vi inte ha under hela resan men i bergsbyn var det viktigt att vi var täckta från topp till tå. Jag har aldrig varit i ett land där kultur och religion är såpass sammanvävda. Det var väldigt intressant må jag säga, jag lärde mig mycket om mig själv, Gud och både den Marockanska kulturen.



Är jag ett bra föredöme, går definitivt att diskutera?



Nästan direkt efter att vi kommit hem från Marcoko åkte en del av oss iväg till " The Weekend Away". Som var en helg i en gigagantisk byggnad med ca 100 människor från The Young Adults i kyrkan. Vi hade det allmänt gött, åt god mat umgicks och hade fantastiska Gudsmöten. Det var häftigt att känna hur hela möteslokalen fylldes av Guds närvaro, var flera år sedan jag känt Guds närvaro så starkt under ett möte. Som bilden illustrerar var vi såklart tvugna att busa lite under helgen. Teresia köpte ett pennfack i Marocko som var gjort av kamelskinn, när hon kom hem till Sverige upptöckte hon att den stank av bajs. Hon tog med den till The W.A och vi gömde den i varrandras väskor, kuddar och andra gömmor. Om man inte lyckats inse att pennfacket låg i ens egen säng förrän morgonen efter, då var man illa ute kan jag meddela.

Nu har jag bara tre dagar kvar här i England. Det känns väldigt sorgligt men också bra, för jag har lärt mig så otroligt mycket känner att jag fått ut allt jag kunnat fått utav kyrkan, kulturen och människorna. Det har varit ett jättejobbigt år på väldigt många vis jag har gråtit som ett litet barn. Men när jag tagit mig genom nedgångarna så har jag definitivt vuxit och vlivit en starkare Hanna. Jag känner tyvärr att jag tappat svenskan lite, jag måste tänka en extra gång för här sammansätter vi i princip varje ord medan detta inte existerar i det engelska språket.

Alltså jag är inte nöjd med det här inlägget jag är lite stressad ska iväg till en överraskningstillställning för lilla mig, så jag har hastat mig genom detta stackars inlägg. Men en sak kan jag säga jag ser fram emot att flytta tillbak till Sverige. Jag känner att jag vill investera mer i människor omkring mig och framförallt visa människor mer uppskattning. Så förbered er på en kärleksfull Hanna.

Vad ni än gör glöm inte att Jesus är en hyvens kille och han är the real deal, tror ni mig inte så får ni gärna studera mig och se de förändringar som endast Gud kunnat åstakomma inom mig, AMEN to that!

PUSSSS <3

RSS 2.0