SMILE

Jag älskar när folk ler!
Papi:DKristini&jag för hundra ar sen:




Mami

OKEJ Ni fattar vinken! SMILE:D//LISA

Vad händer?

Jösses Amalia, jag känner att mitt liv gar lite för fort nu. Jag gör saker som jag ALDRIG skulle gjort i normala fall, det känns lite läskigt men samtidigt väldigt nya-mig pa nagot vis. I vanliga fall sa brukar jag ha mitt liv väldigt planerat, halla mig till den trygga zonen. Men that is the past, det är egentligen väldigt trakigt att alltid leva i det "trygga". Dagens tankeställare minsann :p

Idag fick vi officiellt ledigt av rektorn sa pa Lördag far vi, 23 grader i vattnet - JA TACK!!! I´m counting.

Nu ska vi träna sa vi bränner bort de framtida croissanterna ;)

Arriverderci / Hanna

NICE:D

Factory Girl

Sienna Miller spelar Edie Sedgwick grymt bra och hon e äckligt snygg! Fantastisk Film!:D go see it now!

MODS

MODstilen är sjukt snygg!

 


Edie Sedgwick var Andy Warhols Musa och Stilikon under 60-talet. Om ni vill veta mer om henne som Andys "it girl" kolla pa Filmen Factory Girl!! Den e grym!:D
The Who är en bland manga engelska band som Representerar Stilen Mod!//Lisa

Song of the day:)

//Lisa

Halvt tomt eller halvt fullt?

D e inte bara sjukdomar som smittas!! jag har märkt att ocksa alla sortes känslor smittas!! glad, självsäker, rolig (bara positiva e bra!:) men Negetiva känslor som arg, irriterad, ledsen är värst! självklart ska man ha medkänsla! d e det finaste som finns, men när känslan smittar av sig och haller tag i den andra personen bör man tänka pa vilka känslor man sänder ut! En negativ kommentar, inställning t.o.m ett ansiktsuttryck kan trycka ner den personen man umgas med! Visst kan livet vara jobbigt i stunder och alla har rätt att uttrycka sina känslor till sina vänner när de är ledsna men jag menar att man kanske kan iakta sig själv lite mer och fundera pa vilka känslor och inställning man faktiskt sänder ut! Är man mer negativ än positiv? Ändra Inställning! det finns inget mer oattraktivt än en negativ person som sprider sin negativitet som ett täcke över sin omgivning..
sa fraga dig detta: Är glaset halvt tomt eller halvt fullt?


Stay Positive!!//Lisa

Dear Heavens!

Detta har verkligen varit en något udda helg. Lisa följde nämligen med mig hem till lilla Uddevalla i fredas. Det var som att visa halva mig på något vis. Haha, hon blev lite smått besatt av Kalebs rumpa men annars kunde hon kontrollera sig hyfsat. Men ja på fredagkvällen tog jag med Lisa till min gamla församling, jag tyckte det var dags för henne att få se något annat än svenska kyrkan;). Den vara nice va!

Så igår kom Elin & Petra över också så hade vi en mini-tjejmiddag! Tror Elin & Petra blev lite rädda för Lisa, men jag har ju trots allt förvarnat dem...
Nu ska vi åka till Lisas torp!

/ Hanna <3






Lisa - en bild säger mer än tusen ord.

Wazza

Dagarna gar sjukt snabbt, jag hänger inte med riktigt känner jag. Jag & Lisa flummar runt som vanligt ;P Min tant är borta inatt sa jag spenderar natten hos Lisa, oj oj hur ska deta sluta :P?
DEftersom vi har varit extremt fattiga i snart en manad var det en ljuvlig fröjd att dricka en kanelsojalatte pa espressohouse idag - God almighty

Vi har till och med bildbevis



Det var allt för idag folks, nu vi ska sova ( NAT) :P Puss / Hanna

JUL & FRANCE;)

mmm när vädret e bajs och skolan seg så brukar jag alltid tänka på nåt roligt som händer snart:) och det hjälper att veta att hanna och jag åker till Frankrike om exakt 9 dagar:D satt precis och kollade igenom lite saker på mammas dator och hittade lite spännande bilder ifrån i julas och när Annie och Joakim var på Fransk maskeradXD see for yourselves:D

BRA musik<3

Okej sa jag vet att det e mycket musik inlägg i varan blogg men d e bara för att musiken är varat liv typ:D iallafall BRA musik!! sa här kommer lite mer;)Keep cool//Lisa

Den stora Resan

HAha jaa, hanna är alltid en spännande syn pa morgonen;) Jag e sa stollt! jag kollade pa meningslösa idol pa tv men bytte till vänta.. ettan!! Gosh! sist jag kollade pa ettan var när jag kollade pa bollibompa! (vilket var igar..)
programmet hette:

DEN STORA RESAN

 Följ med tre svenska familjer på ett hisnande och storslaget äventyr när de under några veckor lever med tre naturfolk i deras vardag i norra Namibia, i söderhavsriket Vanuatu och på den indonesiska ön Siberut. Klarar västerländska familjer att byta sina liv mot något så främmande - ibland till och med skrämmande? För stammarna är mötet med de svenska familjerna minst lika omtumlande. ! riktigt intressant faktiskt! sa skönt att kolla pa lite givande tv ibland! och inte ytligt skit!
 so check it out people:D

The winner takes it all

Yes, då var de vardag igen. Låt mig berätta hur min morgon startade idag: jag, duktiga jag som alltid går till skolan ca 3 km gjorde inget undantag idag då regnet öste ner. Jag kom till skolan fullständigt dyngvåt, med halva ansiktet täckt av mascara. Jag fick spendera hela min dag i fuktiga kläder - oh ja, svensk höst ge mig mera.

Det blev iaf mycket bättre senare under dagen när jag åkte till en ny kör i härlanda. Vi sjöng jätte bra låtar, Abba, Kristina från Duvemåla & dylikt. Där missade Lisa något minsann :P

Vi söker fortfarande desperat kompare till vårt projektarbete, men det är inte någon som vågar höra av sig :( Do it, do it!

Far väl / Hanna

Gosiga Barn!!<3

Mna maste Älska Dom!

I Want To Take A Ride On Your Disco StickXD

Fy vilken go helg d har varit:D känns trakigt att den e över:( imorse tog Joakim och jag taget till marieberg (vart torp utanför alingsas) och hälsade pa min kusin och hennes fruktansvärt söta barn!! D blev lite svart att plugga när tre ungar klänger pa en och stoppar upp saker i näsan pa en, men d e sant man far ta:D Barn e trots allt My thing:P fattar inte folk som inte älskar barn?? (jaa, jag menar er Kristina och Vicki!!) D finns inget bättre än en beskymmersfri, livsglad liten människa!! Fredagen hade kristina och jag riktigt kul när vi gick ut med tva killkompisar pa BLVD:D Jag har verkligen aldrig haft kul när jag har varit där men d va kul för d var manga där som jag kände:) D som blev misslyckat var att när vi skulle dra till kristina och sova hade hon ingen nyckel och sparvagnarna till mig hade slutat ga.. sa Eric blev varan räddning:D Han e en riktig gosbulle ibland! imorgon är det 12 dagar tills jag o Hanna sticker till Nice:D ska bli sa j**la KUL:D 5 dagar till helg nu! kämpa pa;) puss&gos;) BTW sa gar det inte att ladda upp Lady Gagas video pa bloggen haha! (undra varför:S)

Jont - Sweetheart

How much more can your mind take?

Back On Track, eller eller?

I Uddevalla står solen högt på himlen, jag dricker te och borrar in mig i min halsduk. Höst- Ja tack :)
Jag har precis lagt in massa nya uberbra låtar. The Cinematic Orchestra, Ben Folds, Emiliana Torrini, Ben Lee, The Rescues, Sia,  jag är som ett barn på julafton.

Becka ska flytta till Sydafrika nästa vecka så vi har en hejdå-Rebecka-helg. Jag hade sett fram emot att få äta riktigt god mat, istället för fattig studentmat. Men mamma har börjat med Isodieten så vi äter i princip bara parikor här :(. Det är nog bara bra iochförsig, Lisa & jag tränade för första gången i måndas efter att inte ha tränat på hela sommarn. Ja, det kändes ju kan man säga ;P Goddag quinoa, farväl potatis.

Om exakt två veckor så åker vi, lämnar gråa Sverige bakom oss. Jag + Lisa + Nice - wunderful <3

Ne nu kallar paprikan, och en hel kvälls lyssnade till lumpenprat, oh yeah baby.

Simma lungt people / Hannis



Kevin Zegers får avsluta detta mkt intressanta inlägg bara för att han utan tvekan är den vackraste varelse jag skådat ;)

GRYM:*

Hej vi är tva tjejer i MU3...

HAHAHA Alla mobbade Hanna och mig idag när vi satte upp en lapp pa anslagstavlan i skolan om att vi ville ha medverkande i varan uppkommande projektkonsert! Vi hade fotton pa oss sa att folk som blir intresserade kan ta tag i oss i skolan istället för att ringa:) Bra ide´? Tydligen inte.. med ett ögonkast sag det mer ut som ett desperat försök till kontaktannons:S HAHA Gissar att vi inte kommer att fa manga samtal.. Nu tycker jag att jag har varit duktig och uppdaterat mig här sa nu drar jag UT:D WEE helgen e här<3 peace;)Dom här bilderna var pa "Blondiner söker kille"XD

SNÄLLA UTROTA!

Framtida människor?? HJÄLP!

Jag har inga A med ring över:S

Okej!! just nu har jag inget att göra och eftersom folk har fragat hanna efter bloggen sa tänker jag att vi kanske skulle börja igen hur mycket jag än hatar att se mig själv som en "bloggare".
Hanna, hennes syster Rebecka och jag var pa bio förra helgen och sag filmen "The ugly truth" som i en mening handlar om hur killar vill att tjejer egentligen ska vara.. hmm..
Och NEJ det är inte framgangsrik och rolig utan sexig och huslig.. later det bekant?? Kanske pa 30-talet?? har vi inte kommit längre i utveckligen.. Femenist nagon?
Haha ungefär sa hetsigt blev disskutionen efter Bion när vi sen drog ut till en bar som jag inte kommer ihag namnet pa:) Men det är ju helt sjukt när man ser typ Kissi, dessi, lissi och vafan dom heter!! Jag blir helt GALEN! jag fattar iofs att dom driver ganska mycket men det gör inte att jag mindre vill utrota dom..!!
D va allt för mig just nu:) vi far väl se om d e nan som vagar lita pa oss igen om bloggandet:S Här kommer en sjukt bra lat:D
RSS 2.0