Cool,Calm and collected

Jag måste skriva av mig annars kommer jag skada något i min omgivning. Människor som ja vissa är helt enkelt inte värda så mycket energi som jag tvingas lägga ner på vissa människor eftersom de dagligen gör helt absurda grejer mot just mig. Vissa människor som inte ens känner mig, go and get yourself a life din stora ybernörd. And yeah MIND YOUR OWN BUISNESS!!!!!!

Så nu känns det mkt bättre, cool, calm and collected that's me.

En av mina nya favoritsånger <3

Long time no see

Jao, jao det var väll dags att återigen få skriva av en bit av min livshistoria på detta här som man så fint kallar för blogg. Känner att det här inlägget skiljer sig en aning från det senaste jag skrev. Då befann jag mig i Dehra Dun, that is some crazy stuff. Man kan väll säga som såhär att jag fick en smärre chock när jag kom hem. Det var hårda bullar med en gång, jag sov till två dagen efter sen var jag tvungen att vakna upp för då skulle vi ha släkltkalas för mig si sådär en månad efter jag fyllt år :p. Det var väldigt trevligt men jag kunde inte riktigt fatta att jag helt plötsligt var hemma igen. När mamma kläcker ur sig att hon bokat in en intervju på det jobbet jag hade i somras fick jag en smärre livskris. - VAD SA DU ATT DU GJORT???? JAG VÄGRAR, NU ÄR DET DU SOM AVBOKAR DEN INTERVJUN! I indien kämpar flera miljoner för att få mat och jag kastades rakt in i alla svenska måsten. Du MÅSTE ha ett sommarjobb så att du kan konsumera så mycket du vill under hösten. Visst vill jag ha ett jobb men inte ett jobb som jag inte trivs med. I vilket fall som helst så for jag iväg till hålland efter att jag varit hemma i tre dar. Det var väldigt trevligt att se alla fina små ansikten igen, klappa lite på våra små pojkar.

Just nu känns det bara så gött, mitt liv alltså. Jag har äntligen lyckats lista ut vad jag ska ha för mig i höst/vår. Jag har sökt en spanskla kurs på Göteborgs universitet som jag ska läsa i höst. Sen till våren ska jag förmodligen åka till södra spanien och bo hos ett kristet par där som driver ett café. Då kommer jag förhoppningsvis få lite flyt med spanskan. Nej det känns faktiskt riktigt gött, just nu sitter jag och väntar på ett jobbesked, det står mellan mig och en annan tjej. Får jag jobbet så kommer jag hänga i Strömstad i sommar, trevligt trevligt.

Sist men inte minst vill jag bara säga att jag är så himla glad över mina jämtetjejer. Så himla bra, jag blir så glad över att jag kan vara både yberflummig och yberseriös med er <3



LYCKLIG:D



Saknar min lille sötkorv<3



Vi måste ju vara den bästa samboduon ;)

uppdatering från down under

hej. jag vet att jag inte har varit aktiv på bloggen sedan jag flyttade till Sydney. första anledningen till varför är att jag inte hade internet de första 3 månaderna. sedan har det hänt så mycket här att det är svårt att få det ner på papper. Mycket har varit livsändrande på ett positivt sätt, annat på ett negativt.. Jag bodde i bondi när jag först kom hit, först hos Fanny och astrid sedan flyttade jag in i ett eget rum hos Nathan (en 40 årig engelskman). och vi blev bästisar direkt! haha! för 4 veckor sedan flyttade jag ihop med en finsk tjej Annina som sedan åkte iväg upp kusten så nu bor jag med två engeskmän 23/24 år och en fransk 22:)det roliga är att vi kallar varandra för "french", "english" och "Swedish" weirdos..

Jag har prövat på ett tiotal jobb känns det som men det som jag har haft längst och som jag älskar mest är som Bartender på Home nightclub:) Livet här är väldigt annorlunda från det där hemma, man har en annan attityd till livet. det är en mer avslappnad, "ta det som det kommer" inställning vilket var väldigt refreshing när jag först kom hit men som ibland kan gå en på nerverna när man är van vid högtempo sverige.

Jag har festat en hel del sedan jag kom hit. utelivet här är helt crazy om man jämnför med sverige. tyvärr är inställningen till droger här enormt avslappnad och det finns inte en människa som inte har prövat på. de är lika vanligt att bli hög som det är att bli full ungefär. Jag tänkte skriva mer om min resa men nu ska jag flytta tillbaka till bondi och Nathan så hasta la vista tills dess:)
//Lisa
RSS 2.0