Give me some of that please.....

Jag har börjat med ett nytt inslag i bloggen, nämligen veckans rumpa. Jag går nämligen runt och tar kort på folks rumpor här. Än så länge har det bara varit kort på killar med de snyggaste rumporna, men snart börjar de snygga rumporna ta slut så njut så länge det varar.

VECKANS RUMPA



okej nog om rumpor och vidare till andra intressanta ting. Jag kan ju börja med att nämna en liten trevlig detalj som förgyllde hela min helg. Det var nämligen två mycket lustiga gossar som under natten till lördagen hällt två brukar surströmming under vår skohylla på Jämteborg. När jag och Lisa gick upp på morgonen kunde vi knappt andas. jag har aldrig känt surströmming doft förut och det är jag tacksam för, tänk er typ kvävd råtta med spyfyllning. Vi var tvugna att hälla massa ätticka över hela jämte typ för att överhuvudtaget kunna känna någon annan doft en surströmming. Jaja, den sorgen har nu lämnat mig och det går numera att andas här utan problem.

Nu är det bara två dagar kvar innan jag far hemåt, det känns sjukt. Asså vet inte om ni förstår hur isolerad man känner sig här men jag kan ju säga som så att Uddevalla är en metropol jämfört med Undersåker. Fast jag tycker ändå det varit väldigt positivt att leva i denna isolerade hållands bubblan. Men jag är lite rädd för hur jag ska reagera på civilisation, spårvagnar, mer människor än 5 personer matkön osv. Fast vem försöker jag lura det är ju mig Hanna Karlsson jag pratar om, jag är född i storstan, nästan:p. Direkt efter lovet ska ju vi i min klass fara till Stockholm på studieresa. jag och Lisa har redan planerat hur vi ska gå: med handväskan under ena armen och latten i den andra. Haha Hanna kollade på oss som vi var de största töntar hon någonsin träffat när vi planerade detta. jaja nu är det dags att avsluta här med lite härliga bilder, enjoy!



Det var såpa-kamp här på Hålland, vi på övre jämte vart as taggade!



Den här veckan har varit sjukt flummig som ni kanske ser.



Som sagt vi har varit flummiga...



Höstmys all-over :D

Gossinatti / Hannsi

Don't mess with U-terroristerna ;P

Okej vart ska jag börja, känns som allt & inget har hänt sen sist jag skrev. Jag har skrattat mycket den saken är säker iaf. I söndags hade vi vår första bandövning, det var intressant har aldrig sjungit highway to hell förut:p. Nej men det känns bra med lite utmaning, inte alltid sjunga samma genre liksom. Under veckan som varit har 2 ninjaattacker inträffat. Den första var när de sprang in i Annas och Hannas rum olch stal deras fönster och lämnade sina äckliga kalsonger i deras kuddar. Helt sjuka är vad de är :p. Deras andra attack anträffade igår, vi hade hört talas om att en kidnappning skulle äga rum. men vi visste inte vem de skulle kidnappa, så vi gick på helspänn hela dagen. Runt 22 - tiden får Hanna ett samtal av karin: " DE HAR TAGIT AMANDA".
Vi började skrika hoppade ut genom fönstret och sprang mot gympasalen, dä-r var de 4 ninjorna och Amanda som var iförd en sele. De hade tänkt hänga upp henne i taket nämligen, med de visste inte vilka de hade att göra med. jag fick en sån sjuk adrenalinkick. Efter en kamp i ca 15 minuter lyckades vi tjejer till sist få loss Amanda. Härmed är ninjorna krossade och vi är så himla stolta :D!

Förutom ninjaattackerna så har vi haft temadagar om hållbar utveckling. Det har varit sjukt intressant men också läskigt. Världen håller verkligen på att rasa samman och vi i väst märker inte av de, därför fortsätter vi med våra sjuka vanor. En flygresa t.ex hur miljöfarligt är inte de liksom? Eller bara köttindustrin, den är sjukt omiljövänlig! Jag ska verkligen blrja ändra mina vanor och mitt sett att se på saker och ting! Se 11:e timmen om ni inte gjort det än!

Här är lite bilder från veckan som varit:)











Det var allt för nu, hoppas Lisa blir mer aktiv här på bloggen:P

Pusss/ hannais

Haha inte okej HANNa

Bra grejer från min älsklingspojk / Hanna

Pappa jag har köpt en bil!

Wezzza!

Sitter på rummet i mina träningskläder, för en timma sedan vart jag as taggad för att träna men då var självklart sporthallen upptagen av badminton nördarna :p. Jag hamnade här ist, inget fett bränns här inte!

Den här morgonen startade ganska crazy, någon från svea/viking har gjort ett prank under natten och lyft bort alla dörrar till våra toaletter på jämte. Haha ofta man ens går igenom mödan att konka på tunga dörrar mitt i natten, vi ska iaf hämnas! Bortsett från detta så mår jag fin fint, har skaffat mig en Volvo 850 är så sjukt nöjd. Jag har gått runt och skrytit för alla, Johannes garvade dock åt mig eftersom jag betvivlade att jag skulle lcykas köra rätt till Åre.
Vi hade u-tjejmys i fredas, alla satt och stickade och skvallrade, haha. Jag delade med mig av mina kärleksbekymmer som hela jämte tycks vara medvetna om (tack johannes). Ni som känner mig väl skulle förmodligen ha ganska roligt åt min nya kärleksfas, den här gången är det klockrent om jag får säga det själv.

Nu har jag snart varit borta i 2 månader hemifrån, det är rekord de! Det har gått över förväntan, hemlängtan biten alltså inga problem alls. Men nu börjar ja se fram emot att bli ompysslad där hemma, lite varm choklad, lite annan mat än stekt falukorv med makaroner:p.

Jag & Mammi <3


ne nu ska jag äta, men vi hörs höll jag på att säga ( hög klass på mina inlägg, verkligen:P)

/ Hanna

OZ here I come!


Jag måste medela att jag har haft en Major livskris, hela mitt liv har vänds upponerpå och det har varit en jobbig tid ett tag.. men så kände jag bara att sluta grina och göra det jag VILL och inte vad andra vill att jag ska göra! så det blev många snabba bullar och jag har fått ett jobb i australien, Sydney, (nästan en bostad) och jag är sjukt taggad och glad, vilket känns längesedan jag var!

Mina planer för nästa år var ju att plugga franska i frankrike men kort o gott kan jag säga att jag valde australien istället och varför vill jag inte riktigt gå in på, men jag behöver verkligen lära mig stå på egna ben och inte vara beroende av någon annan och vad kan inte vara bättre då än att åka till andra sidan jorden? där har man ju verkligen bara sig själv att lita på så att säga!
Det som känns därimot är att jag känner en del folk där redan, plus att det kommar vara kompisar från sverige som redan är där när jag kommer:D och working-visa är redan beställt och min mage e full av fjärillar!
Så om en månad cirkus så drar jag till sidney och startar ett förhoppningsvis spännande och händelserikt liv!

I Can't Wait!

Back again

Sorry, känner bara att jag vill skriva av mig lite så :)

När man är här får man ändå mycket tid att tänka, jag får perspektiv på saker & ting. Vilka relationer vill jag måna om där hemma t.ex? Vilka märker jag månar om mig? Det känns som att saker jag anat innan bli så uppenbara här uppe. Jag har bestämt mig för att inte lägga enrgi på någon som inte gör det tillbaka, känns skönt att ha insett detta:)

Jag känner mig så lycklig nu, det känns som att yes äntligen släppte allt typ. jag är t.ex med i en teater grupp här, alla sa att de tyckte jag var riktigt duktig, de gjorde mig glad. men något som gjorde mig ännu gladare var när en kille frågade mig om jag ville vara sångare i deras band. De är typ 5 killar på skolan som är SJUKT duktiga åså hade de pratat om att de ville ha en solist med lite typ jazz/soul röst, så då frågade de mig. Känns så himla kul och a ne jag lever livet helt enkelt. Här uppe finns inget ytligt äckligt, folk tar än för den man är:D



Om 3 veckor far jag hemåt, och i slutet på lovet ska jag åka till beckiboop i Uppsala och hälsa på henne, ska bli msyigt att träffa henne. Får se vad jag ska hitta på resten av lovet :D



Friluftsmänniska yes I am!

Till alla dem som skrattat när jag påstått att jag är en friluftsmänniska, skrattar bäst som skrattar sist. I måndas for nämligen jag + indienmänniskorna till en liten ö mitt ute i ingenstanns. Vi hade ingen el, sov i ett vindskydd och hade tillgång till ett fallfärdigt dass. På den ön var vi i 3 dygn för att prata engelska, leva enkelt och komma varran på djupet. Det var faktiskt mycket trevligare än jag först trott, jag kände att jag motbevisade mig själv. jag gillar att friluiftsliva i kortare perioder iaf. Under andra dagen tyckte jag det var dags för bonding-time, efter det kom vi varran så mkt närmre och mina fördomar sprack ganska rejält.

Under andra natten låg vi i vindskyddet, det var kolsvart och klockan var typ 11. Då hör vi något som låter som en anka, vi bara aja de finns inga ankor här inbillning. Sen sätter jag mig och kissar i en buske, när jag går tillbaka till vindskyddet hoppar fem svartklädda män fram, jag skrek typ dödsskrik. de andra kom i chocktillstånd, jag började skratta. Vi var så himla rädda för de försvanmn as snabbt och vi visste att vi hade yxor nere vid sjön. Efter 20 långa minuter kommer förövarna fram och visar sina ansikten, det var fem killar från skolan. jag typ garvade ihjäl mig när jag förstod att jag suttit och kissat rakt framför dem!!

Haha nu idag kom vi iaf tillbaka till det verkliga liovet, du store tid vajag och lisa stank imorse när vi gick till rummet. Jag kommer sova gott inatt:D

Förra helgen vart det höstmarknad i Åre, hur mysigt som helst! Jag handlade en ny fin skidjacka, ett par pjäxor och den obligatoriska åretröjan. Jag var världens tönt och flirtade med alla snygga expediter. Sen under kvällen på skolan upptäckte jag att det fanns en kille på skolan jag aldrig sett förr, och ja han råkar komma från en viss förort som jag tänkt bosätta mig på!



Såhär ser det typ ut varje kväll på jämte, cozytime<3

/Hanna

Okay, Should I Do it? Maybe? Right.. I'm Doing It!!


Okay här är min nya plan!
Körkort i mitten på oktober
CISV läger i slutet på oktober
London i början på november
Sidney i mitten på november
Costa Rica på Nyår
Centralamerica I jan, Feb!
Sounds good?
I think too!

Bonjour Madmoiselle!


Sol, värme och baguette! finns det något bättre?
//Lisa I Nice
RSS 2.0