Ett liv på andra sidan jorden.

 
Så här ser nästan alla mina dagar ut här i Nicaragua, glider runt på flak och njuter av livet. Eller? Jag insåg att jag varit dålig på att ge en bra bild av vad det är jag sysslar med. Med min kära teamkamrats bilder tänkte jag ställa detta till rätta. Många av dagarna här spenderas faktiskt på bilflak, med ljudet av bra musik i öronen eller intressanta historier från mina kära teamkamrater. Det är en fantastisk känsla av frihet och beundran av vackra nicaragua. Men vad gör jag/vi mer om dagarna?
 
Vi har ju missionslektioner med ett tiotal Nicaraguanska elever tre gånger i veckan och titt som tätt åker vi iväg med dessa på små missionsuppdrag. Bilden ovan är tagen från vårt senaste upptåg här i Darío, där vi lekte med barnen, sjöng och predikade. De uppskattade små grodorna väldigt mycket som ni kan se på bilden här under.

 
 
 
Här har vi en bild från en annan missionsresa där Jakob delade ett ord, ett vackert ögonblick.
 
 
 
Här har vi snuttefisarna som jag träffar två gånger varje vecka, jag känner hur de får en allt större del av mitt hjärta för var gång jag träffar dem. De som inget har med världens mått, som skrattar och är fyllda av tacksamhet för att vi "gringos" ger dem uppmärksamhet och kärlek.
 
 
Det kommer göra ont att lämna dem, jag törs inte tänka på när den dagen kommer.
 
Jag är så tacksam för era förböner och tankar, det betyder mer än ni kan ana. Jag är lycklig och ler på insidan, detta året kommer alltid finnas kvar i mitt härta.
RSS 2.0