Cozy time <3

Shalom, shalom :D

Här sitter jag rosig om kinderna efter en lång & kall höstpromenad, har nog aldrig upplevt en kallare september förr. Den senatse veckan har varit rent utav magisk, det har varit underbart väder, luften har vart höstig och jag har fått halsduk med varm choklad känslor. Under veckan har Tanzania-gänget från klassen varit isolerade på en ö, där de sov i 3 nätter i ett vindskydd. Kvar var vi 6 stk som ska till Indien. Det har varit bra för då har vi som grupp kommit varran mkt närmre, så de känns skönt. Fasar lite inför måndag då de blir vår tur att vara på ön, de säger att de mkt väl kan snöa by then.



Här är en bild på vi 4 tjejer som ska till Indien :D



Detta är Jesper, en av de 2 killarna som ska till india.



Jag & min roomie, Lisa :D

Jag är iaf väldigt glad och bakar hej vilt, tränar, pratar, ser på film ja lagar trevlig mat med trevligt folk. Jag trivs som fisken i vattnet! På Lördag är det höstmarknad i Åre, ja swer så mkt fram emot det. Ska bli så mysigt agtt gå runt där och hösta mig:D.

Men även om jag har det as bra så vill jag vara närvarande för folket i söder så att säga. jag saknar Lisa mkt och ser verkligen fram emot lovet då vi äntligen får träffas och ha tjockistime <3.



Haha, ful bild but that's how we like it <3

NICE!


Imorgon åker Annie och jag till Nice där Kajsa och Charlotte väntar!
Jag har inte fått en riktig sommar i sommar och jag kan inte ens komma ihåg att jag har solat något?? Så Niceresan kommer i lagom tid och det ska verkligen bli skönt att komma ifrån minusgradiga sverige(mormor sa att det var minusgrader i natt,hehe). Det var faktiskt exakt vid denna tiden förra året som Hanna och jag åkte ner till nice för vårat "projekt" haha! hade mer än gärna velat ha med henne nu! Jag saknar våra djupa samtal över ett glas vin på balkongen och våra mopperoadtrips till Monaco, St.Paul, Cagnes sur mer osv.
Men eftersom jag ska flytta dit i slutet på januari så förväntar jag mig ett återseende av henne där!
Nu ska jag cykla till Mormor(som bor i sävedalen so wish me luck:S)
Chillivippen!
//Lisa

Tandläkaren #5


Idag fick jag en ny tandläkare som övertog efter Ilias som var världens sötaste. det kan jag inte säga om den nye.. han var också från grekland men var en argsint sådan och han och assistenten pratade våldsamt samtidigt som han rörde runt i munnen på mig:S Ussch o fy och jag som trodde att tandläkaretiden var ute nu när jag inte har tandställning längre men ändå har jag tusen tider kvar.. och 4 olika tandläkare. Just get it over with already!
//Lisa

Life is What you make it


Fotograf/Luke Buncle

Forgive me


I'll cross my heart and hope to die
Before I have the chance to lie
To you, my dear, who I wish no harm
But I know in the end this will turn out wrong

See I've been known to fall in love
But sometimes love just is not enough
And my heart will stray before too long
So please forgive me for when I sing this song

Pensieve

Ibland önskar jag att jag hade en sån där Pensieve som Dumbledore har! Ni vet, typ en brunn som man lägger sina minnen för att sedan kunna ta upp dom när man vill och har tid! fatta va skönt! då skulle iallafall jag spara väldigt mycket energi som jag ödslar på helt onödiga saker!
Jag har märkt att jag gärna hänger upp mig på saker och jag har jätte svårt att släppa det när jag väl har börjat tänka i ett visst tankemönster.
T.ex tar det en oändlig tid för mig att komma över någon, både kille som tjej. När jag väl har fäst mig vid någon har jag svårt att släppa taget, och vad vore inte mer attraktivt än en sån där brunn vid ett sånt tillfälle..

I miss my old self!


Jag förstår inte varför jag bryr mig så mycket av vad andra tycker om mig.. Jag har alltid trott att jag inte var en sån person.. men när det kommer till killar blir jag helt psyko, jag är inte mig själv helt enkelt och det är bara EN kille som har fått mig att känna mig som hemma. Jag är så trött på att låtsas vara något jag inte är för att tillfredställa någon som jag inte ens bryr mig om! Jag ödslar bara en onödig energi på sådana människor! Ändå kan jag inte "let go"
Idag känner jag mig väldigt nedstämd av någon anledning.. kanske för att killen jag trodde jag var kär i sa att kan hade förälskat sig i någon annan.. eller så är det för att jag har för mycket "down time"..
Jag söker jobb men inget har fastnat, och jag känner mig allmänt lost och betydelselös. Jag hatar att vara sån här! Jag känner att den gamla jag är simply borta för tillfället, och jag saknar henne mer än någonsin! speciellt hennes sprallighet, positivitet och lust på livet.
Något som jag ser ifram emot är iallafall att jag ska resa bort på torsdag i några dagar:) Kanske Solskenet, havet och den goda maten kan verka som en medicin för mig just nu!
so long
//Lost

I can't do this anymore..



Seeing your face makes me smile. Hearing your voice makes me lie. Loving you is hard, cause I know you not in my cards.


We’re simply not meant to be, and saying it out loud makes me see, that I cant end the dream of having you next to me, so I keep it to myself desperately..


Maybe there’ll come a time when all obstacles are not intwined, and we’ll live happily ever after, without leaving it as a disaster.


Trust will always be fading, but I’m sure you’ll be waiting. Waiting for me to come back, kissing my  lips with a “smack”.


I’m sick of it all being this way, it’s too hard for me to say that I’ll always be yours, just to make you stay.  The heartache gets even tougher after each day that seems to go faster.


Next time you’ll be leaving me insane. And im sure you’ll think im lame, but please trust me that it’s really the best, so that I can finally rest.


Maybe if I could turn back time, I would have said "Hey, my heart is fragile, so be kind". And you would have responded "hey, I will carry your heart in mine".

//Lisa

ZZZ

klockan är fyra på morgonen och jag kan inte få mig själv att sova..

That´s what she said..


Igår va vicki, sandra, Louise, Amanda, Mikael och jag ute på Park Lane queer night och senare på Deep:)
Väldigt Nice kväll förutom att jag efter för många glas vin o tequila ringde till australien ett antal gånger.. Dumbass! kul räkning jag kommer få:S
Puss!
//Lisa

When You Are Old

Jag älskar den här dikten av Yeats just för att den förklarar skillnaden mellan ytlig och äkta kärlek. Den äldre gumman i dikten har valt att följa den kärleken som endast var baserad på hennes skönhet och ungdom medans hennes äkta kärlek älskade hennes själ. Nu när hon är gammal tittar hon tillbaka och ångrar sina val. För de som älskade hennes skönhet har ju med all säkerhet lämnat henne när åldern började inta sig. Men hade hon valt den man som älskade henne på riktigt hade hon inte suttit vid brasan alldeles själv. Ännu en gång bevis på hur lite utseendet har betydelse. //Lisa

Daffodils

Här är min favorit dikt av William Wordsworth

I wandered lonely as a cloud
That floats on high o'er vales and hills,
When all at once I saw a crowd,
A host, of golden daffodils;
Beside the lake, beneath the trees,
Fluttering and dancing in the breeze.

Continuous as the stars that shine
And twinkle on the milky way,
They stretched in never-ending line
Along the margin of a bay:
Ten thousand saw I at a glance,
Tossing their heads in sprightly dance.

The waves beside them danced, but they
Out-did the sparkling leaves in glee;
A poet could not be but gay,
In such a jocund company!
I gazed—and gazed—but little thought
What wealth the show to me had brought:

For oft, when on my couch I lie
In vacant or in pensive mood,
They flash upon that inward eye
Which is the bliss of solitude;
And then my heart with pleasure fills,
And dances with the daffodils.

By William Wordsworth (1770-1850)

//Lisa

Du kan vara en brownie!







Yalla yalla in da hood!
Här sitter jag med en sådan rumpverk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Eller ja det var en lögn jag har träningsverk ALL OVER! Det bor nämligen världens biff i mitt "hus", han snickrade ihop ett träningspass till mig och Lisa. DU STORE TID är allt jag säger! Jag blev ändå positivt överraskad för jag klarade av allt åså, kände mig inte helt hopplös. Problemet var att jag inte strechade, så idag har jag gått omkring som en stel pensionär. Jag ska iaf börja träna ordentligt nu och bara äta sött på helgen, hm låter detta bekant kanske Lisa :P?

Om man bortser från min träningsverk så mår jag prima. Lyckas dock komma med ganska udda och hjörndöda kommentarer, som vissa tycker är extremt roliga. Därför har jag fått smeknamnet Blondie, vet inte hur jag ska göra mig av med det smeknamnet, borde kanske inte dela med mig av alla mina tankar:P. Jag har iaf börjat kalla Karl för Brownie nu som comeback.

Ikväll ska vi i min klass ha u-cafe', vi ska alltså baka massa goda grejer och sälja för folks på skolan, pengarna ska gå till projekt i Indien & Tanzania. Det ska faktiskt bli riktigt mysigt :D. Jag har vart as flummig idag och satte därför upp en lapp i cafe't där det stod banancurry, detta satt jag och skrattade åt hysteriskt i 5min. Hur töntig får man bli egentligen?!

Nu är det en månad ungefär tills jag åker till mitt riktiga hem, Uddevalla:P. Jag längtar inte hem men samtidigt ska de bli gött & träffa allt folk, komma tillbka till verkligheten lixom.

Nu måste jag dra men see you later alligator/ Hanna



Din Mamma Borde Lärt Dig Lite Granna!

Oj Oj! det blev en mycket eventfull kväll i fredags!
tyvärr är det bara en sak som jag kan dela med mig med och det var en kille som gick in i en stolpe samtidigt som jag snackade med honomXD jag kunde inte sluta skratta och han sprang iväg med ett krossat ego och ett högrött ansikte.. haha stackars!

En annan kille som jag inte nämner vid namn var totalt respektlös, hemsk och helt utan kunskap om tjejer! hans  mamma borde lärt honom lite granna! det är allt jag har att säga!
Annars var kvällen a good night:)
Love

//Lisa

I Wanna Do Bad Things With You

Alittle obsessed..


Ryan Kwanten, även known as Jason Stackhouse i True Blood!
Jag vet inte om det är hans utstrålning eller min Australienare-fetish som får mitt blod att koka när jag ser honom...oooh Lord säger jag bara!
//Lisa

Dåligt Hanna, dåligt...

Ja, usch fy och skam vad dålig jag har varit på att blogga. Jag som lovat att skriva här varje vecka, men om sanningen ska fram så har jag haft så sjukt mkt för mig. + att jag inte har internet på mitt rum utan jag måste gå till skolans datasal. Nu har jag iaf tagit tag i detta så detta inlägget kan bli ganska långt:).

Okej, jag kom hit den 23 Augusti, känns som det var evigheter sen nu. Mina första dagar var rent ut sagt bedrövliga. Jag var nog ganska tillbakadragen, jag insåg att jag var 80 mil hemifrån, kände ingen och allt var bara jobbigt. Men bara efter några dagar vände allt, och nu kallar jag detta stället för mitt hem:=). Min roomie heter Lisa( haha, ganska roligt), hon är väldigt härlig, social och framåt. Våra grannar är två övermusikaliska killar från skellefteå, så varje natt somnar vi till deras skönsång. De sa att vi tre får sjunga tillsammans ngn gång, de ser jag fram emot.

På internatet finns det olika borgar (hus) jag bor i den största borgen där allt händer, jämteborg:). Vi bakar konstant, kladdkaka är inget ovanligt. Jag hade tänkt att jag skulle vara så nyttig och fit här men vi får väll se hur de blir med det.

Ja vad ska jag säga mer, himla svårt att få ner allt på ett papper, men de händer saker konstant samtidigt som det inte händer nåt:p. Ska ladda upp bilder snart också:)

Det var allt för nu, I'll be back :D / Hanna

Broken bells

Australia, here I come!!

Jobb,Jobb,Jobb!
Nu sitter jag och söker tills jag får kramp! jag har tillochmed blivit erbjuden jobb på mitt sommarjobb som jag trodde jag aldrig skulle komma tillbaka till men vill jag till Australien så vill jag! så nu är det bara att ligga i, i 2 månader så sticker jag i slutet på oktober! det är iallafall min plan för tillfället:D
hej svejs!

//Lisa

Söta små Djävlar


Dom här  sex små krypen vänder upp och ner på hela lägenheten och bajsar hela tiden! jag får seriöst panik! fast dom är för söta för att vara arg på..
BTW så är dom till salu!:D
//Lisa

Back Home!

Tillbaka hemma i mitt kära Göteborg! har varit borta i nu 2 veckor och det är dags för Lisa att ta sig samman och ta kontroll över sitt liv!
Nu i veckan ska jag träna varje dag för att mitt oanvända sats kort ligger och möglar och det gåt ut om en vecka så jag tänkte dra nytta av det nu ett halvår senare..annat som jag har framför mig i veckan är bl.a  tandläkare, jobbansökningar och telefonsamtal till diverse människor. ser dock fram emot att få mer struktur i vardagen! känns lite som om jag har suttit på ett moln utanför verkligheten i två veckor!
I Love You Göteborg<3

//Lisa

I Wish..


I wish that I didnt fall for you, I wish it was fair.
I wish I could dust you off and pretend I didnt care.

Life goes on and all I have is memories, memories that I wish would repeat,
cause I cant stop thinking of the life we´re missing while my heart beats.

I wish things were less complicated, I wish you were here.
I cant have another and not think about you,
your always on my mind even though we're through.

I love you and thats a fact, all I want from you is to simply...
love me back.

//Lisa

Trouble

Kim, Liam, Lisa and "Manfred"


Krullet heter Liam gerner och kim och jag träffade honom på Paolo Nutinis konsert där han var förband:) Han är nu i stockholm och det blev en spontan ute kväll häromdan! det var riktigt kul och vi träffade en lustig typ som vi kallade "manfred" från Munchen! senare fortsatte festen hemma hos kim, där vi alla somnade senare..
Kim var tyvärr tvungen att gå upp till jobbet på morgonen(stackare) så Liam och jag hade dagen för oss själva vilket var väldigt mysigt!, vi lyssnade på musik, drack te och pratade i timtal:)
Jag gillar att han verkligen har följt sin dröm med sin musik. och det är roligt att han uppmuntrar mig att göra detsamma!
//Lisa

Lokalsinne=nada

Idag gick jag runt i stockholm i tron att jag skulle lokalisera mig bättre:) haha, jag gick runt i cirklar kring stureplan och bratsen kollade lite konstigt efter att passerat dom ett otal gånger:S
Men jag gav inte upp och efter att ha gått i timmar har jag äntligen hittat hem till kim och ska snart gå ut igen och dricka vin någonstans:D
cozytime!

//Lisa

Vill jag ha din åsikt så frågar jag!

Idag blir det många nya inlägg:)

Nått jag måste säga är att jag inte förstår mig på killar eller tjejer för den delen..gör någon?
om man verkligen gillar någon och bara vill vara med den personen och han säger saker som, du är den bästa och  blablabla och helt plösligt får han för sig att det bara var en fling.. du behöver inte begränsa dig till bara mig?? va e det liksom? varför är det att tjejer knyter an så snabbt och killar kan lika lätt släppa en och gå vidare till nästa? jag läste i en tidning för ett tag sen där det stog att tjejer har ett hormon som gör att dom blir mer attached efter att dom har haft sex med en kille medans killar blir tvärtom mer ointresserade... jag snackar inte om one night stands, för ärligt talat så känner man inte människan och kan knappast bli kär efter det.. jag snackar om att man har tillbringat en längre tid med personen, lärt känna honom och blivit förälskad i honom som han är. för jag är inte personen som blir kär i någon pga deras utseende. självklart kan man bli betuttad i någon som man tycker är snygg men om personen bara är yta tröttnar jag lika snabbt som tuggumi blir smaklöst!
Dessutom har jag lagt märke till att tjejer ofta bygger upp en slags fantasi om killen hon gillar. te.x hur deras barn kommer se ut, vart de kommer bo vilket bröllop de ska ha.. jag menar, gör killar så? mitt svar är, knappast!
Det finns miljarder killar där ute, hur kommer det sig att man glömmer det faktumet? lever inte killen upp till dina förväntningar(och nu menar jag självklart egenskaper och inte om deras näsa råkar vara sne). Leta vidare!

OCH varför har våra vänner blivit som en jury för vad som är rätt eller fel? Nej, han är inte snygg nog, har inte tillräkligt med muskler, rätt kläder, skor, hårfrisyr... Jag är så trött på killen måste bli dömd! OM jag tycker om honom, nicka och le för i helvette(ursäkta språket) jag har inte frågat efter någons åsikt.. Om jag vill ha en så frågar jag!
Men om du vill ha en snygg, dryg kille be my guest!

Tack och adjö!
//upprörd Lisa

PUSS

Igår kväll var jag och såg Puss på bio med fanny och hennes två kompisar:)
Filmen söög! jag hatar när det känns som om man har dödat två timmar av sitt liv på en piss film! fast jag älskar biokänslan ändå!
Gå inte och se Puss bara!

puss;)
//Lisa

Birgitte bardot

Sydney!

Okej, nya planer!
Jag vill åka till Aussieland i slutet på oktober!!
tänkte jobba som brevbärere i 2 månader sen sticka dit, jobba, sola, surfa och ha det allmänt gött i cirka 2-3 månader! det bästa är att fanny och hennes kompis ska dit vid samma tid så då blir det enklare att fixa bostad etc.
Jag vill dessutom träffa mina favorit aussies när jag är där! jag blev något besatt av australienare efter min tidigare visit till melbourne<3

til next time
//Lisa
RSS 2.0