Här kommer en bra låt också ;)

När det kommer till kritan....

Såg på blogg.se att det var reklam för en blogg dä'r dagens tema var: Materialist Javisst!.

Skrämmande, som att det är något att vara stolt över. Hej jag bygger min lycka på materiella ting, jag bygger hela min tillvaro på hur jag ser ut, luktar och om jag har "rätt" vänner. Förlåt om jag låter bitter men den senaste tiden har det hänt så många tragedier i mina vänners tillvaro. Min mamma var nära på att bli totalt prejad av en traktor förra veckan t.ex, när sådana saker inträffar får man ett litet annat perspektiv på livet. Vad är det som faktiskt betyder något? Vi borde vara bättre på att uppskatta varrandra för de vi är inte för de saker vi har. Jag säger iaf oftare att någon har en snygg tröja än att den som person gör mig varm inombords.

Jag har börjat inse vad riktig vänskap är, det är något väldigt fint när man har hittat det får man vara noga med att vårda sina relationer i nöd och i lust, hehe.

Idag kommer Hanna Stridsman ner till mig i Skåne. Det ska bli fint, hon är en riktigt fin vän. För ett år sedan kände jag henne knappt men nu är hon en av mina allra bästa vänner.

Nu åker jag till England om exakt en vecka, där börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Det känns nästan overkligt tror inte jag fattat det än.

Här kommer lite bilder på mina fina vänner <3



Lisa som för tillfället befinner sig i Kina<3





Hehe Hanna & Hanna, the crazy combination.




Moshi Lisa, har väldigt lite bilder från den senaste tiden vi får ta nya i London <3

/Hannsi

Bred dina vida vingar

RSS 2.0