Summerlove´n

LiTe BiLdEr FrÅn Sommarn <3






Flume - Bon Iver

Sommar, myndig & Flume

Hej hopp i stugan:) Förmodligen kommer ingen läsa det här för att alla har gett upp hoppet om att ett nytt inlägg kommer dyka upp inom detta år. Men jag skriver ändå, jag känner för det!  Jag har gjort en lista med grejer jag ska ha gjort/kunna innan sommarn är slut:
*Bli grym på tennis
*Skaffa ett större thésortiment
*Bli ett med bilen
*Vara friluftsaktig
*Träffa människor jag verkligen gillar

Och nu håller jag faktiskt på och letar mickar, för jag ska spela in ljufiler och skicka in till ett band jag ska försöka bli sångare till. Vad händer med lilla mig :P? Jag håller på att lära mig Flume av Bon Iver, ÅÅÅ vilken bra låt, det var Lisa som introducerade mig.

Min syster har bjudit mig till sin muckfest, men jag vet verkligen inte om jag ska åka dit? Ja menar hej värnpliktsfolk och jag, hm vore ändå roligt, kanske om jag får med mig Lisa ;P

Jag är väldigt på att åka till Australien efter 3an, all by myself. Jobba där ett år, träffa min man a u know it, haha börjar låta som Elin. A den som lever får se. På tal om Elin så kommer hon hit snart, vi ska ha engelskt tema på allt vi äter. Jag fick världens gulligaste grej från min moster som var i London, en litet fat format som en tekanna som man lägger de använda tepåsarna i = Gulligt.


RSS 2.0