trallala

okej.. så jag visste att detta inte skulle hålla!:/ för mycket att göra för lite tid att skriva blogg!.. dessutom börjar jag tycka som jag alltid har tyckt att bloggar e till för Andra! så bäst är d nog att inte förvänta sig mycket uppdaterande från min sida.. men här e en grymm låt förövrigt:)

Pappa när jag blir stor ska jag gifta mig med dig


Idag har jag en pappadag. Hans ansikte var det första jag såg framför mig när jag vaknade upp imorse. Det fick mig på något vis att gå upp. När jag var liten var jag en sann pappatjej, jag minns så väl när jag sa till pappa att vi skulle gifta oss. Vet inte om det är för att pappa påminner mig om det varranan sekund eller om det är för att jag faktiskt minns. Han brukade kalla mig blondie :) Nu är det inte alls på samma vis, så fort man ska prata känslor så är det mamma som gäller. Tråkigt :( Jaja, nog om pappa Tony :P

Idag blev jag & Carro klara med vår lösning på cypernkonflikten. Vi blev tillsist väldigt trötta och det slutade med att vi tog dynamiter som kantliinje och vår överskrioft var : Cypernkonflikten - en konflikt med låång stubin :P HAHAH jätte kul jag vet.

Tänkte avsluta med en bild som representerar hur jag känner mig för tillfället. - Som en säck potatis


BTW: Lisa är en dålig bloggare:P

Silver And Gold - Eskobar

Even If You Know Me - Eskobar

Usch, Fy & BLÄ

Idag är en dålig dag! En sån där dag då man börjar storgråta om någon råkar putta till en. Det är helt enkelt för mycket jobbiga saker just nu för min del. Fast det känns bättre nu men det är INTE kul att gråta på offentliga platser. Då önskar man att mamma stod där med en öppen famn. Men icke sa nicke, man får bita ihop. Jag tror jag behövde gråta oxå, släppa ut lite känslor. Tänk så mycket man har att vara tacksam för egentligen, man glömmer lätt bort det i denna värld. Jag läser en bok nu där de stod, vad är din drivande kraft i livet, ditt drivande mål? Vad tror du att dna vänner anser driver dig för morgondagen. Det fick mig att tänka till. Man lever ofta för dagen, men det måste ju finnas någon mening med att man gör det man gör. a minsann en intressant tanke.
/ Hanna
RSS 2.0