Living the dream, don't want to wake up...

Sommarkänslor fyller hela min kropp när jag sitter här ute på terassen och myser i härliga 22 grader! Inte visste jag att Mars kunde vara en månad man faktiskt kunde tycka om. Frågan är väll om det är Mars eller England som nation som börjat få en speciell plats i mitt hjärta? Plötsligt känns de 2,5 månaderna vi har kvar här skrämmande, jag vill inte att mitt tid här ska ta slut.

Förra veckan gjorde jag något galet, ingen är nog förvånad för jag gör galna saker i tid och otid. Jag skrev en form utav annons på en musiksida där jag sa att jag sjöng och sökte ett band helt enkelt. Jag har fått många mystiska förslag men förra veckan hörde ett band av sig som minst sagt lät intressanta. Vi bestämde att jag skulle möta dem hyfsat sent förra Fredagen. Ingen öppnade när jag ringde på, jag gick då in i huset, hörde ljud från källaren och smög livrädd ner för trappan. Till min glädje var de inga mördare utan helt enkelt de musikaliska genier de gett mig hopp om att vara. Det var en mycket brittisk upplevelse, ölen var på plats, bandövning i en källare. Deras huvudgenre är deep funk, vilket jag inte provat på så mycket så det känns väldigt roligt. De gillade verkligen mig och min röst och vi ska ha ett gig i april om allt går som det ska, yiho!



Jag är så glad hela tiden, känner mig så välsignad kyrkan jag är i är verkligen något i sig och det händer häftiga saker för jämnan. Vi fick t.ex 10 000 kronor av ett företag till vår missionsresa, hur häftigt är inte det? Jag är så taggad, snart bä'r det av!

På tal om att resa så ska jag faktiskt resa hemåt idag för en liten minisemester i två veckor. Har haft västkustsabstinens så det blir gött! Ser fram emot att bara hänga med päronen och mina goa mates, HANNA STRIDSMAN ska komma hem till mig, wiiii<3

Jaja i've got a plane to catch men ha det fint ni anonyma läsare ;)

xxx

Mitt namn är Hanna Karlsson & jag ringer från customer service!



Oj oj oj oj, vart ska jag börja känner mig som en tvättmaskin på helspinn. Borde nog ta mig en kopp te och drömma mig bort till en värld där inga problem existerar. Under den senaste tiden har mycket lyckats hända och numera har nog alla i Form fått vara med om den något skräclfyllda upplevelsen att se mig högröd i ansiktet av ilska. Låt oss säga som så här jag var inte beredd på att kulturskillnaderna tydligen är så stora som det är när det kommer till vissa områden. Synen på kvinnor t.ex. När killarna nämnde att vi i princip inte fick rätta till bh-banden för att inte försvåra deras situation oerhört tryckte de på en knapp de inte skulle ha tryckt på. Jag blev minst sagt arg, kvinnan inom mig hade fått nog.  Ja vad som sades sedan fick mig knappast att lugna ner mig men såhär en vecka senare kan jag åtminstone andas normalt igen.

Bortsett från denna händelse har den senaste veckan oväntat nog innehålligt tre dagars arbete för lilla mig och teresia. ´Tro det eller ej men arbetet gick ut på att vi skulle ringa massa installatörer, grossister och konsulter i Sverige och fråga dem vad de tyckte om TA hydronics ( rumstemperatursreglering osv.) Kanske inte ett jobb jag vill göra till min framtida karriär men nu har jag lite mer pengar i kassan för missionsresan i maj. För er som inte visste det ska jag till Nordafrika i maj, får inte säga det specifika landet p.g.a säkerhetskäl men jag ser VERKLIGEN fram emot resan.



Förra påsklovet låg jag och glassade på vår fina båt och jag ser fram emot att kunna göra det även detta påsklovet. Det ska seriöst bli SÅ skönt att få komma hem bli lite omhändertagen och träffa alla mina underbara vänner. SAKNAR verkligen mina superfina, roliga och mycket vackra individer som jag fått äran att kalla vänner<3.

Tror det var allt jag hade att säga för denna gången!

Simma lungt gott folk så ses vi kanske i påsk ;)

RSS 2.0