Farfars begravningslåt:(

Lämna mig inte:(

I dessa sommartider borde en 20 åring som jag sväva på moln, tänka på pojkar och vara allmänt fjantig. Istället sitter jag och tänker på döden. Det hela började med att jag hörde "Gammal Fäbodspsalm" av en slump idag, den spelades på farfars begravning förra året. Jag var inte så ledsen under begravningen men när jag hörde låten idag började jag gråta. Farfar dog förra året, farmor dog i år och nu är mormor som alltid varit frisk som en nötkärna jätte sjuk och jag kanske inte kommer få träffa henne någon mer gång. Tänk om hon dör, jag kommer inte klara av det. Mormor har alltid funnits med i mitt liv hon har alltid stått mig nära, men man har väll tyvärr tagit henne för givet. Om hon överlever operationen kan hon få några år till, döden är hemsk och jag vill inte ha något mer med den att göra.



Mormor & jag :(

I got the power

På sista tiden känns det som all form utav dramatik drabbat mig. Är det inte skitsnack och extremt omoget beteende av vissa så är det dramatik på killfronten. Jösses jag har låtit mig tryckas ner av både det ena och det andra, jag har helt enkelt låtit det negativa styra mig. Men nu i veckan insåg jag att vill jag ha ändring på situationen får jag se till att den ändringen sker själv. För att lösa en konflikt måste man oftast själv huka sig även fast man själv kanske inte ens är skyldig till konflikten. Beter sig den andra parten omoget så får man helt enkelt visa att man själv är över den nivån. Sen vill jag bara säga att killar med ass-faktor de bör man hålla sig borta från. Jag är glad över att jag har såpass mycket respekt för mig själv så jag inte låter mig utnyttjas av patetiska ting. GIRLPOWER, here I come ;)

Nu mår jag as bra, lite nervös inför min konsert på onsdag. Även fast jag gjort det en gång innan så känns det lite läskigare denna gången, för nu har jag inte med mig Lisa. Men jag ska försöka låtsas att hon är med mig på scenen så kommer allt nog gå galant:D



Independent woman ;P

I got a job!!

Loppis på Heden!


Amanda och Jag ska sälja vårt krims o krams på loppisen på heden nästa söndag:)
//Lisa

Enough is enough

Så tillsist kom solen hit till norrland, jag låg och stekte hela dagen igår i princip. Trevligt trevligt idag är dock ingen bra dag jag känner mig ledssen. Ibland går skämt bara lite för långt och jag är lite trött på att alltid vara den som folk skämtar om hela tiden. jag burkar klara av att bjuda på mig själv mjag har faktiskt känslor också. En liten kommentar idag gjorde att jag tappade humöret helt, jag bara stängde av efter det. Jag känner verkligen att jag skulle vilja prata med någon hemifrån som förstår. Vissa människor jag delat allt med verkar inte vilja ha någon kontakt längre och det gör mig också ledssen. Men men jag tar mig ur detta, jag ska inte låta mig tryckas ner!



Jag försöker tänka på positiva saker :D
// Hanna

Mahi Ve

Haha har lärt mig denna dansen, vi ska framföra den på vår indienkväll för hela skolan på torsdag:p

Flea Markets

http://www.thebrag.com/2011/04/18/brushstrokes-with-josh-clint-from-darlo-fleamarkets/

´Funderar på samma Idé..hmm

//Lisa

Jake Gyllenhaal, gaaah

Okej jag har faktiskt aldrig gillat Jake Gyllenhaals utseende, har liksom inte fallit mig i smaken. Men igår såg jag filmen " Love And Other Drugs" som förövrigt är en väldigt bra film, watch it people. Asså tjena vilken gudagåva den mannen är, jag blev lite halvt besatt måste jag medge.



Snyggkorv<3

/Hanna

The Wombats <3

Jump Into The Fog



Just nu ekar The Wombats nya låt - Jump Into The Fog, i mina öron. På något vis känns texten väldigt relevant i min livssituation. För ett år sedan var jag i nästan samma situation dvs, nytt jobb under sommarn och till hösten väntade ett helt år av nya händelser, människor som jag inte hade någon aning vilka de var, ny bostad ja ni fattar grejen. Det är alltid lite läskigt när man kastar sig in i något nytt men efter att man gjort det så känner man sig verkligen som en starkare, mognare mäniska. Folkhögskola brukar kallas vuxendagis, och det är berättigat på många sätt. Det är nästan inga krav på än och man kan ha kul 24/7 typ. Men ärligt talat jag känner mig verkligen som en annan Hanna nu jämfört med för ett år sedan. Haha jag är definitivt inte the akward kid in the corner längre. Människor som går runt och bryr sig om sin image hela tin, typ å kan jag verkligen säga såhär, eller kan jag ha på mig detta, det är inte svenskt dvs LAGOM. Sånna människor finns det överallt men jag är inte sån så jag ska försöka sluta inbilla mig att jag är svensk. Jag är nog halvportugis eller något:p. Jag vill uppmana alla att jump into the fog, det kan kännas läskigt men if it doesn't kill you it will only make u stronger:D

Min dimma blir en sommar i strömstad, där jag typ inte känner någon, spännande och utmanade. Sen till hösten blir det spanska på Göteborgs Universitet, och förmodligen blir jag och den där galna sigtunabon sambosar = crazyness.

Jaja people simma lungt och var inte torra svenbollar :D

/ Hannispannis

Lazy Days


//Lisa

Jamie Woon <3

Scotty doesn't know


Haha scotty lost his chickens! (intern)
//Noodle

Architechture in Helsinki

Dubstep, my new love

//Lisa

I will Miss you until I see you again

Favorit James blake!

Min pojke visade mig denna nya heta musiker plus att jag nyligen fick veta att han kommer till Way out west!! boka nu! //Lisa
RSS 2.0