King Charles

Tycker texten passar till vad Lisa skrev om, Love/Lust?

Make you feel my love

Just nu sitter jag och lyssnar på Adele och jag är totalt kär..I hennes röst.

Jag har många bollar i luften sedan jag gav mig in i en cocktailkurs på 4 veckor. det är mycket plugg och blandning av drinkar. men det är ett gött gäng och vi har väldigt roligt både på kursen och privat;)

Jag kom och tänka på Kärlek. och skillnaden mellan attraktion och ren kärlek. alla har vi väl upplevt den höga känslan att vara helt uppslukad av en person. inga gränser, bara möjligheter.
var kommer då otrohet ifrån?

Om man nu är såpass dödskär i en person och blir tillsammans. varför går man då o ligger med nån annan?
är attraktion och kärlek helt skillda saker?

Jag själv kan ju säga att jag lätt blir betuttad i killar men jag har nog aldrig varit kär. min roomate frågade mig den frågan engång och jag svarade att jag trodde det. han frågade därefter en följdfråga.. har du varit tillsammans med någon? svaret blev nej. hur ska man då veta undrade jag. han sa att man blir som ett. man har samma villkor, outsagda koder, kärlek. vad definerade jag då som att vara kär? jag tänkre på min första crush, killarna jag förtvivlat varit förälskad i men som inte delade samma känslor. men han menade att det inte var att vara kär?hmm..

Dalai lama sa: Great love and great achievements involve great risk.
måste man alltså våga satsa stort och kanske misslyckas?

 Ibland får jag känslan att män och kvinnor inte är meant to be? att det är för mycket hormoner och ytlighet involverat. Jag ser människor som blir kära varje gång de träffar en "snygging" men som inte känner människan alls?? frustrerande!
jag hoppar lite framotillbaka märker jag men jag kommer tillbaka till ämnet i nästa inlägg:)
//Lisa


I LOVE U BUT I HATE TO LEAVE U:(:(



FYYYYY vad jag hatar detta. Trodde aldrig att jag skulle få såna himla fina människor i mitt liv den 23 augusti. Å nu sitter jag här med tårarna rinnandes för mina kinder. Det här året har varit SÅ HIMLA BRA! Det går inte ens att beskriva, men usch fy och blä vad jobbigt det är att inse att det är över. Ingen mer kvt med Hanna, Anna, Lisa och Johannes. De har verkligen fått en stor plats i mitt hjärta och fastän inget kommer bli desamma så ska jag banne mig hålla kontakten!!! JAG ÄLSKAR ER<3<3
RSS 2.0