Hey ho, let's go!

Spontanitetens vindar fläktar friskt hos mig, Hanna Maria Kristina Karlsson. Jag har förvandlats till en sådan där galen människa som bestämmer sig för att flytta till England över två timmar. Vem gör så? Nu råder allmän flyttkaos, på Söndag flyttar jag till Glimåkra för att förbereda mig i en månad. Sen första Oktober far jag till the tea-lovers land, ÅÅÅÅ jag är så sjukt taggad. I'm gonna have the time of my life och okej jag kommer prata mega brittisk dialekt när jag kommer hem, men det är smällar man får ta.

Det var nog allt for now, ciao

En dag att minnas skratt, gråt och glädje.

Wez här sitter jag igen har just sett filmen " Angus, thongs and perfect snogging" oh makes my day everyday. Haha asså hur nere jag än är så blir jag alltid glad när jag sett den. Så klockren extremt töntig men så what, den har faktiskt ett väldigt bra budskap. Försökte få Lisa att älska den lika mkt men hon var inte in the right mode när hon såg den, du får omläxa lisa jag menar "stuffed olive" kan det bli mer oss, haha?

Anyways jag har fått höra varje dag i sommar av folk på jobbet, " Du ska väll bli polis Hanna, men Hanna du skulle passa perfekt osv". Det var inte förrän förra veckan som jag började tänka igenom förslaget på riktigt min chef höll värsta talet för mig om mina egenskaper och hur bra jag skulle passa. Detta har faktiskt taggat mig väldigt mycket, isåfall får jag börja biffträna, haha a känner mig taggad asså.

Jaja lite random pics får avsluta detta röriga inlägg.



Haha totalt misslyckad hoppbild, så oss på något vis<3








Syskontime<3
RSS 2.0