Your love never gives up on me



Jesaja 49:15
"Glömmer en kvinna sitt lilla barn, bryr hon sig inte om den hon själv har fött? Och även om hon skulle glömma, glömmer jag aldrig dig."

Fantastisk vers som är så mäktig att den för mig till tårar. Ibland känner vi oss små och obetydelsefulla i denna värld och som att vi helt enkelt inte orkar längre. Tycker bilden ovan är så talande Jesus omfamnar oss, han glömmer oss aldrig.

Älskar denna sången, I need some sunshine just nu..

Tänker på Indien denna regniga dag

Överansträngd?



Ditt liv är en trädgård!

Startar
detta inlägg med en galen bild på mig och Teresia och en underbar fras ur en av Bo Järpehags bästa barnsånger - Trädgård.  Den går i princip ut på att vårt liv är en trädgård och vi ska bära mycket frukt och om det kommer något ogräs ska vi rensa bort det, han kan sin sak den där Bo. Min trädgård har bombaderats av massa frukt men även ogräs det senaste. Som ni kanske vet döpte jag mig den 20:e November under kvällsgudtjänsten i Philly. Det var mäktigt och fint en våg av värme nådde mitt arma bröst, på bänkraderna som var ämnade åt familj för oss som skulle döpas satt mina Form classmates<3.

På ett vis känner jag mig ganska sliten, orkar inte riktigt vara jätteglad och jättesocial hela tiden, men jag försöker intala mig att det är okej att känna så. Jag fick besök av självaste Petra Berglund förra helgen, det var mycket trevligt och uppskattat. Jag försökte visa henne så mycket av stan som jag kände till, hon sa att hon verkligen blev positivt överraskad av kyrkan och Form vilket var kul att höra. Hon påminde mycket om mitt kära hem och när hon åkte fick jag en stark hemlängtan. Saknar mina föräldrar och mina kära syskon men snart får jag se dem igen ska bli väldigt mysigt!

Här råder julhysteri vilket inte är mig emot. Vi har redan skaffat gran här "hemma" och jag har infört några traditioner paret inte hört talats om innan. Som jag nämnt på Facebook så hade jag och Teresia en liten julhelg nu i helgen och lyssnade på massa julmusik, bakade julgodis och hade det allmänt gött.

Det har som vanligt hänt massa saker men jag orkar inte skriva om allt plus att jag har träningsvärk i min högerarm efter att ha rört knäck i evigheter så det får nog duga med detta för denna gång.

Snart anländer lilla jag till lilla Sverige <3

xxx Hanna
RSS 2.0