Ingen tandställning! thank u Jesus!

Igår, samma dag som balen hölls fick jag ta ut tandställningen! så gött! 3 år o 9 månader av totyr är äntligen över:D Balen var förövrigt lyckad och nu är det inget kvar i skolan vilj´ket känns lite skumt!:S Om en vecka står vi o skriker på ett falk!!! allting har kommit till sitt slut..
//Lisa

Searching for the light..

Den här låten säger ganska mycket om hur jag känner för tillfället. //Lisa

Chocolat


12 dagar kvar!!


Det är 12 dagar kvar tills Kim och jag sticker för att göra Londontown osäker!
ovan är bilder ifrån förra året när kristina o jag var där:)
I love you London!
//lisa

Baguette


Jag har just skurat hela lägenheten ren och det luktar liljekonvalj i luften:)
igår natt sov jag på vårat torp, och jag sov som en prins! I stan är det alltid ljud från antingen tondöva grannar, brummande bussar eller fulla nattmänniskor. Så sömn blir en lyx! Jag har hitills skrivit två uppsatser och ska snart börja på mitt tal men det känns gött att jag har kommit en bit:)
Imorn ska jag ta av tandställningen och jag kan inte förklara med ord hur skönt det ska bli! Jag kommer kunna äta ett äpple utan att halva ska stanna kvar i munnen:D
Frankrike är fortfarande i mina tankar när jag sitter o pluggar, kanske för att jag har Carla Bruni på repeat men också för att jag ser så mycket fram emot hösten! jag hoppas att många kommer och hälsar på mig! Alla är välkomna att komma när dom vill! för den enda som  jag känner där för tillfället är mina grannar och en av dom är en väldigt sällskapssjuk dam som kommer attackera mig varje dag:S
je voudrais le baguette s'il vous plait!
//Lisa

Näst sista veckan!

Nu sitter jag o pluggar för fullt! jag har fortfarande en hel del att göra innan jag faktiskt kan slappna av och känna av sommaren och studenten på riktigt! 3 inlämningar, ett tal, en solokonsert och frånsett det är det bal, tandläkare och party:D samtidigt som det finns så mycket roligt just nu måste jag ta i tu med det tråkiga.. är iallafall vid mållinjen nu:D
Bisous
//Lisa

C.I.S.V

Jag har precis pratat med en kompis från Argentina som jag träffade på ett läger i Australien i vintras. lägret anordnades av organisationen CISV (Childrens International Summer Villages) som är en fredsorganisation som jag har deltagit i sedan jag var 10 och jag har varit på olika läger inom det te.x Mosaikläger, summercamp och senaste Seminarcamp. organisationen går ut på att man träffas någonstans i världen från hela världen te.x på mitt seminarcamp i Australien träffades vi lite utanför Melbourne på en campsite och vi var från Brasilien, Argentina, Colombia, Costa Rica, Italien, Finland, Sverige, Australien, Nya Zeeland, Amerika och Canada! och Poängen är att man ska lära känna varandra, diskutera olika världsämnen, leka lekar och vara allmänt flummiga;) och därmed är meningen att fördommar och annat ska försvinna och man får ett världskontaktnät och därmed inte vilja starta krig i framtiden:) Enkelt och väldigt roligt!

Jag vill nu självklart träffa dom igen och förhoppningsvis kan jag samla ihop ett par stycken till frankrike i höst:Dhoppashoppashoppas!!


//Lisa

1

Smoothie!

Carla Bruni


frankrike är mitt tema för dagen:)
I Love France!!<3
//Lisa

Paris, Je t'aime







Jag har bara varir i Paris en gång när jag var yngre så jag skulle väldigt gärna åka tillbaka dit snart! speciellt i höst när jag kan bättre franska:)
//lisa

Lady gaga

I <3 Sun

Last Night

Igår gick Kristina, Karin och jag ut:D Vi hade förvåndsvärt roligt med tanke på att vi hamnade på bryggerietXD vi gjorde olika "dare" och stötte på många spännande människor te.x "Magic"? Kvällen blev iallafall lyckad och vi tre kommer definitivt gå ut tillsammans igen! Tyvärr tog vi inga foton:( Lisa

Min sommarsång, totalt töntig men I LIKE IT ;P

/ Hanna

Diggin it<3

Har alltid varit ett stort snook-fan och måste säga att jag inte är det minste besviken på Oskars solodebut<3/ Hanna

That's what I'm saying!

Där satt den, körkortet asså! Jag är sååå himla glad nu, flyger på moln. När han sa att jag var godkänd började jag gråta & skrek TACK JESUS, inte alls ett nervvrak :P. Nu har ja bara två skolgrejer kvar oxå, så livet flyter minst sagt på. Om mindre en, en vecka är det bal också crazy times. Jag kommer se ut som en vit valross om jag inte tar brun utan sol eller nåt. Det ska iaf bli väldigt kul, hade dock alltid fantiserat om att jag skulle gå med mina drömmars man på min bal, men Natanael duger han med :p.

Idag satt jag och Lisa i saluhallen då säger lisa: Hanna omg mitt livskärlek sitter bakom dig, VÄND DIG INTE OM! Smidiga och diskreta jag vänder mig om direkt, förväntar mig en halvsnygg 91:a med instoppade byxor. Men där står ist ANDERS SVENSSON! Haha jag turned tomato, fnissade som en total fjortis och vände mig om flera gånger. Han stod och stirrade på oss i felra minuter, de hela blev minst sagt pinsamt så vi drog, utan kort tyvärr:(.

Nu är det bestämt att Lisa fått jobbet så vi två kommer göra Uddevalla osäkert i sommar, kommer bli minst sagt intressant !

Gå i frid människor :D



Student presenter

Vad jag har önskat mig!

Franska lektioner i Nice

Upplevelser så som bungeejump, fallskärm, bergsklättring osv.

Tatuering

Ralph Lauren lakan och handukar

Känner att min önskelista var ganska orginell..XD
men vadå! hellre ett minne för livet än porslin och smycken!


//Lisa

Mitt Favoritord

En Kopp Kaffe eller Cup of coffee:) Jag nästan ryser när jag hör de här orden!:D

//Lisa

För tillfället..

Knarkar jag vitaminer..

Och läser..

Helt seriöst!

Nu har jag blivit sjuk IGEN!!?? WTF? jag har seriöst varit sjuk femtielva gånger bara detta året.. så himla tröttsamt eftersom jag bara har 2 veckor kvar i skolan och är inne i mitt "joggingmode" jag hatar att bli sjuk när man äntligen känner att konditionen har blivit bättre och kroppen starkare.. Aja.. kanske har jag tröttat ut mig lite:S Hur som haver så är det EN vecka kvar tills jag tar ut tandställningen!! aah! 2 år och 9 månader har jag stått ut med skrotet. Enough complaining:) //Lisa

Buiness time

//Lisa

The last song


Igår var hanna, annalise o jag och såg The last song:) En bok av Nicholas Sparks! jag har läst alla hans böcker förutom denna men precis som resten av böckerna så innehöll den södern, kärlek och död.. men den var bra och sorglig. Annalise grät som en bäbis brevid medans fjortisarna skrattade framför mig. Killen i filmen var såklart oförskämt snygg och var självklart från Australia;)!

Mmm//Lisa

Rafiki


"The past can hurt..You can either run from it or learn from it." Rafiki in Lion King

Ray Montagne

?

plugg o fun

Jag skulle kunna skriva hur mycket jag har i skolan och hur mitt liv står stilla med allt plugg men d tänker jag inte! för det finns för mycket roligt att se fram emot om man tänker positivt:)
Jag har t.ex inredit om lite i lägenheten vilket känns jätte skönt för det var typ invasion of kläder och skit förut.
Idag ringde det från uddevalla om jobbet jag ansökt och jag ska dit på arbetsintervju nu på onsdag! så jag får hålla tummarna att jag får det!
Ikväll ska vi ett gäng på cirka 12 pers ut och fira Erika:) först ska vi till viktoria och sedan antagligen trägårn eftersom vi går in gratis där( väldigt bra när plånboken e tom) men d ska bli riktigt kul att gå ut mä så många samtidigt! och för lilla Erika blir detta hennes första utgång eftersom hon fyllde arton igår:)
hoppas ni får en go kväll ni mä!:)
Puss!
//Lisa

SKANDALÖST HM!



Jag blev chockad när jag gick in på hm:s hemsida för att kolla på bikinis. SHIT, modellerna är verkligen EXTREMT smala. Hm är ändå ett såpass stort företag som självklart påverkar vår bild över hur vi ska se ut. Den här bilden är ändå mild gemfört med några av de andra bilderna. Det lustiga är att Hm fick kritik nyligen för att de använt sig av modeller som hade ett bmi som var under gränsen för vad som är tilliåtet. Hm svarade i princip med att säga oj, de ska vi jobba på. Så använder de sig i bikinikollektionen av modeller med kroppar som liknar min 5-åriga kusins kropp. ÅÅÅÅH, jag blir sjukt arg vad är det för fel på denna värld?????

Hm, borde ta sig en funderare, jag vill snart inte stödja dem mer!

/ pissed-off Hanna

HAHA, bästa sången!

http://sverigesradio.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1609972&BroadcastDate=&IsBlock=





/Hanna

- DU ÄR INTE GODKÄND, din skäggubbe!

Idag har jag varit i Uddevallatown för jag skulle nämligen på intervju idag, på ett demenshem. Chefen var hur skön som helst och vi pratade om jätte konstiga saker. Typ hur jobbigt det kan vara att vara mellanbarn, och om att hon var solbränd. S hur som helst så lyckades jag snärja henne och jag got the job.

Innan hade jag körlektion, inte med min favorit sturis utan en annan som jag bara träffat 2 gånger. Han var as skön fast tyckte de var smått wierd när han började ta hårtsrån från min tröja, ja typ hehe STOP IT! A jag gillar iaf Falcks och de gillar verkligen mig ;P.

Sen har jag varit riktigt manlig och klippt äppelträd med Kalebo, den lille korven bara växer och växer. Jag minns den gamla goda tiden då han såg ut som en liten smurf.

Angående titeln, så förbereder jag mig för vad jag ska säga nästa gång jag kör upp ifall jag inte blir godkänd :p






Det här är Kaleb i smurfformat, nu är han typ the giant attacking!

Flygvärdinna


Funderar på att bli flygvärdinna en period:) vore nog rätt kul!
/Lisen

Tattoo


Ett tag funderade jag på att tatuera mig.. not så sure anymore dock.

Jag kan inte sluta lyssna på..

//Lisa

Ibland blir jag snurrig


5 veckor kvar tills studenten och jag blir lite smått snurrig!

<3

/hanna

Crazy primavera



Jag trivs bäst i öppna landskap



Pappa och jag fixade med vår båt (inte den på bilden), eller ja pappa fixade mest och jag tog kort:)



Vår nya båtplats, här kommer jag hänga mycket i sommar. Lisa också ifall hon får jobbet ;)




Senare åkte vi till vårt lilla torp, I love it there! Och där hittade jag min nya bästa vän Sigurd....




Hon är en iller, faktiskt ganska tam. Jag blev iaf helt överlycklig när jag hittade henne !

Det finns inget bättre..


Jag har blivit riktigt husmorig här på landet och bakar bullar.
//Lisa

Jag lyssnar just nu på..

//Lisa

Våran officiella låt!

Down on the Country!

Nu är jag ute i skogen långt från all civilisation med djuren och naturen. det är så skönt att komma ut till Torpet då och då speciellt nu på våren när man kan gå ut och jogga och gå promenader. Längtar tills sommaren när jag kan hoppa ner i sjön också! ibland tycker jag mer om sjöar än havet.. kanske för att jag växte upp vid mälaren och inte västkusten. men eftersom jag har förklarat mig själv som göteborgare efter att ha bott här i 6 år nu så får jag ju inte säga att jag gillar sjöar mer.. det är ju som att säga att man gillar limpa bättre än baguette i frankrike!:S



//Lisa

Ny Dator!



Thank god! nu har jag äntligen en dator! min andra dator craschade för ett tag sen och jag började tro att det var omöjligt att leva utan dator:S men nu kan jag pusta ut och alltid ha facebook och bloggen nära! (jag vet, jag e sorglig.)
Kram
//Lisa
RSS 2.0