Rain non-stop

Goddagens kära vänner och bekanta! Jag tillät mig att ta en liten sovmorgon idag, jag har verkligen varit helt slut på sistonne. Men innan jag hoppar till nuet borde jag kanske dra en liten uppdatering om den senaste månaden. Jag åkte som bekant hem till Sverige över påsklovet, det var mycket skönt att få slappna av och dricka påskmust osv. Träffade många vänner och det var väldigt skönt att känna att vi kunde forstsätta där vi slutade senast.



Lisa hade blivit med lägenhet, aå det var gött häng där!


Mamma, pappa och jag gick på en trevlig vandring och möttes av denna synen som inte var lika trevlig.

De två veckorna hemma gick snabbt och det blev dags för mig att återvända till England, och den här gången fick jag resesällskap i form av självaste Kaleb Karlsson. Han skulle ha praktik i min kyrka i ca två veckors tid.

Såhär i efterhand måste jag säga att Kalebs tid här gått över förväntan. Han bodde ensam hos ett par jag känner och de tre har trivts väldigt bra ihop. Kaleb blev positivtöverraskad över både kyrkan och Form, kul! Men vi har inte haft tur med vädret, det har varit jätte kallt och spöregnat alla dagar utom en, bläää.



Här har vi livsnjutaren redo att avnjuta sin första pub-burgare.

Nu ska vi äta en "Roast dinner" som det kallas här i England med The Bearns, sen är det dags för Kaleb att återvända hem.


So long, farewell !!

RSS 2.0