The World Is My Playground!



Hej hopp i stugan! Har dagen till ära blivit intervjuad av två mycket härliga tjejer/kvinnor som är ansvariga för Testa Mission. Eftersom vi inte befann oss i samma land fick jag helt enkelt bli intervjuad över allas vår favorit - skype. Måste säga att jag har en bra magkänsla, tror de gillade mig och jag gillade dem och vad de hade att säga. Helt plötsligt känns Bolivia ett steg närmre, det är kanske ingen nyhet att jag älskar äventyr och nya kulturer. Känslan innan man intar ett nytt land, jag fullkomligt älskar den. När man blir uttittad och sedd som en fis i rymden av män i vissa kulturer känns det inte lika härligt, då önskar man att Arne Weise skulle finnas nära till hands i sin fåtölj och erbjuda  en påse bilar och sjunga en julsång.

Nästa onsdag mina vänner befinner jag mig i ett ospecificerat land i Nordafrika, waaah. Kan inte fatta detta, är fortfarande inne i mitt *jag bor i landet där regn och chips till lunch tillhör vardagen* mode. Nu ska jag alltså helt plötslgt gå täckt från topp till tå i två veckors tid ( detta kommer inte vara en vacker syn), äta mat kryddad med himmelska kryddor. Åh spännande är ordet!



Lystring gott folk flygbiljetter är nu bokade hem till Svearike enkelbiljett, den 8e juni kommer ni se mig blekare än någonsinn eller möjligtvis med en ful bränna från min utstyrsel i N.A. Jag ska alltså jobba hos Polisen in the Trollhättan till sommarn därav behövde jag komma hem tidigare än vad som var bestämt.

SVENSK SOMMAR VAR HÄLSAD!

Fantastisk låt!

Amazing grace!



Kan inte riktigt sova innan jag får uttrycka den frid jag känner i detta nu. Lyssnar på "Deep In Love With You" och bara fylls av Jesus kärlek. Jag fick höra att jag blivit så kristen när jag var hemma under påsklovet. Det tar jag som en komplimang, det här året har jag verkligen tagit Gud på allvar och jag har aldrig varit så övertygad över Guds existens som jag är nu. Önskar att alla bara kunde ge Gud en chans åtminstonne.



Jesus har handen utsträckt och han väntar på att du ska greppa hans hand!


RSS 2.0