Monroe

Angus and Julia Stone

Förlåt Göteborg


Hmm, ska jag, ska jag inte.
Flytta till Stockholm... har nu varit här i cirka en vecka och hälsat på gamla vänner och blir faktiskt sugen (förlåt Göteborg) på att flytta hit och jobba i ett halvår innan jag åker och pluggar i Frankrike. Kim har föreslagit att jag ska jobba där hon jobbar dvs som telefonsäljare. Man tjänar oförskämt bra om man är bra på att sälja och jag kan ju säga att det lockar! Därimot är det mycket som får offras om jag gör detta valet te.x Australien.. men men I've got to make a living!
ska jag?
//Lisa

Babybarnkompis<3


Igår träffade jag en gammal barndomskompis Jennifer som jag inte har träffat på 6 år!!
det kändes som om jag var 12 år igen och vi fortsatte där vi slutade:) jag Älskar när det känns så med gamla babybarnkompisar!<3 förhoppningsvis håller vi kontakten härdanefter!
love
//Lisa

I've known you since I was little


The Strokes

The Strokes är för mig världens bästa band! Och jag tröttnar aldrig på deras låtar. de gör mig alltid på bra humör när jag mår dåligt:) vad kan va bättre än det? //Lisa

Nostalgi

Då var jag där jag startade. där jag föddes, tog mina första steg, lärde mig cykla, skriva, leka och mycket annat som har präglat mitt liv. Jag talar såklart om mitt kära Sigtuna! Sveriges äldsta och kanske charmigaste stad c.a
40 minuter från Stockholm.
Jag tog mig en nostalgisk prommenad runt munkholmen och stog stilla en lång stund utanför mitt barndomshem som min pappa byggde under mina första levnadsår. allt känns så välbekant, och jag får lust att öppna den vita gnisslande grinden som öppnar vägen till huset. Inget har förändrats.. huset är fortfande gult med gröna knutar, hallonbuskarna fortfarande blommande och gungorna uppsatta i träden.

Jag kan inte hjälpa att tänka hur mycket som jag själv har förändrats sedan jag lämnade Sigtuna för att flytta till Göteborg Exakt 6 år sedan. Vem hade jag varit idag om vi inte gjort den förändringen? en läskig tanke..
jag är i ett stadie just nu som många förändringar kommer att hända och det känns väldigt tröstande att veta att förändringar ALLTID utvecklar en och att jag nu sex år senare kan se tillbaka och inte vilja ändra några av de valen som jag gjort i mitt liv. förhoppningsvis kan jag uttala mig exakt likadant efter ytterligare 6 år. Only time will tell antar jag:)

//Lisa

BANANCURRY och renkött!







Ahh okej jag börjar officiellt freaka ut här. Va håller jag på med ska jag flytta 80 mil bort upp till renar och dylikt utan att känna en enda kotte?. Ja, det är ganska galet men jag vet på något vis att detta är rätt för mig. jag kommer förmodligen ha ett sjukt roligt år som kommer innehålla många utmaningar såklart. Jag är lite rädd för vad folk ska tycka om mig deras första intryck, typ å vilken uppiffad fjant vad gör du på u-linjen?. Fast ne nu ska vi inte vara sånna, I'm gonna proof they're wrong!

Vi hade en mysigf middag igår min familj - Kaleb som var ersatt av Lisa. Lisa blev lite på pickalurven, haha men jag tror inte någon märkte de:p. Vi märkte att våra familjer faktiskt är lika på många sätt, intressant minsann. I'm gonna miss Lisa och min familj like crazy fast det är smällar man får ta.

Well Goodbye folks, glöm inte min existens nu bara :)

/ Hanna

The Last Breakfast


Egg and milk<3

Starbucks i London


Jag vill sitta på Starbucks i London, prata skit, läsa billiga skvallertidningar och skriva i dagboken om gårdagens händelser!
Kanske blir det en impulsresa dit snart?
//Lisa

Again & again

Korvbanan till Hanna

Till Mein Wunderfreund!

Okay, here it comes! the big Hejdå tal from Lisa till Hanna. håll i er!
Jag kommer ihåg första gången jag fick se hanna. "the awkward kid" en gul uppenbarelse från Uddevalla med en röst som fick alla i klassrummet att vända på huvudetXD
Hanna, du har verkligen varit en inspiration för mig! det finns ingen som är som du! Ingen som står på jorden lika stadigt som du och som har så stor moral och det kommer jag alltid respektera dig för(även om jag har blivit frustrerad emellan åt när jag inte får dig att göra saker på mitt vis;)
Du har verkligen "rubbed some of your magic on to me" vilket jag är väldigt glad för när det kommer till människor och situationer som jag behöver ha en hanna på min axel. "vad skulle Hanna gjort i den här situationen" haha! så även om du råkar vara i Åre kommer lilla hanna alltid viska i mitt öra;)
Jag kommer verkligen sakna dig, min kära vän! våra engelska uttryck, konstiga internskämt, långa diskutioner om livet, musik och till all ära killar;)
Självklart kommer vi hålla kontakten tills vi är ruttna pensionärer och sitter på Rosenhälls äldreboende..Oh Please Help Me God:S I vilket fall som helst kommer jag alltid tvinga mig på i ditt liv om du så vill det eller ej;) Men innan vi hamnar där hoppas jag att du får ett år i Åre (tre månader i Tanzania) som du sent kommer att glömma! Keep me updated!

Där, enough med den sentimentala stilen! Jag fick inte in en "korvbanan" någonstans! We'll always have Nice och Uddevalla;)
Daz wunderkramen till mein wunderfreund:D

//Lisgris

Den här låten kommer för evigt förfölja mig :P

Haha goodbye leggy blonde :P

Goodbye my lover, Goodbye my friend<3

Sentimentala farväl och jag har aldrig riktigt kommit överrens. Farväl känns bara så konstigt, typ ja hej vi har spenderat SJUKT mycket tid tillsammans de 2 senaste åren. Så mycket tid så det är ett under att vi kan vara så bra vänner som vi är:p. Men helt plötsligt ska man alltså bara vänja sig vid tanken att vi knappt kommer ses på ett år och bli blödig och vinka hejdå med näsdukar. Jag funkar inte så, för man gör ju inte slut det är bara livet som drar oss åt olika håll varför gråta då?. Vad är det som säger att vi kommer vara främlingar när vi är 30? Lisa om vi är främlingar när vi är 30 blir jag besviken på oss, I´m gonna need våra samtal/diskussioner när jag står där med man och barn och du har en superfin bil utan lån:P. Det vore en fet lögn att säga att din vänskap är som en i drösen. No no, tack vare dig är jag no longer akward Hanna in the corner:P. Utan dig hade jag förmodligen inte pallat livet i kerstins lila rum. Du har varit som en strålkastare de 2 senatse åren och jag hoppas du iaf kan vara en ficklampa detta året. Jag kommer behöva de bland alla björnar och kanske weird roomates:D

Så nu är det skrivet på papper fastställt med bläck. eh eh så att hejdå då :D Haha

worst day.. ever


Please make me feel better..

Vi blir aldrig som dem från stan.....





















En Udda Kväll

I Fredags var jag på "the last supper"  med Kristina. vi var på en den lilla Cyrano resturangen och åt pizza:)
sen följde jag med henne till en klassreunion hemma hos lilla Pontus som gick i samma klass som mig i högstadiet plus lilla Adam som jag oxå gick med på balen i 9an:) it was tres trevligt trots att jag bara kunde stanna i 5 sek, dock tillräckligt länge för ett glas vin;)
sen bar det iväg till Foxes för att träffa Hanna och hennes Uddevallakompis Natalie. Men påvägen dit stötte jag helt random på min tandläkare Ilias och jag åkte två stationer för långt bara för att vi pratade för mycket.. Han kommer ifrån Grekland och pratar bara engelska och är typ den sötaste tandläkaren som finns (så dom som tänkte sig en gråhårig, antisocial tandläkare, think again). tråkigt nog ska han flytta tillbaka till london om en vecka så det blev ett sorgligt hejdåXD Han fixade trots allt mina tänder i tid för balen:)
efter detta kära återseende och en billig, tysk flaska vin senare gick jag och Uddevalla gänget ner på stada och blev efter milslånga köer till klubbarna lite missmodiga och drog in på Puben vid Soho(kommer inte ihåg vad den hette) och tittade roat på 60plus som bytte nummer, dansade provocerande och sjöng sluddrigt med till livebandet.."Just a smalltown girl..." trots detta hade vi förvånandsvärt roligtXD
till next time:)
//Lisa

LYCKA!

Jag har blivit lite utav en Traderaaddict:S hitills har jag vunnit 5 saker, utav en är en Mulberry Bayswater väska i färgen chocolate som jag har velat ha forever. och jag lyckades fynda den för ynka 1500kr!!:o
Kan inte vänta tills den kommer med posten!

//Lisa

ByeBye Baby, Baby Good bye

Såhär känner jag mig nu....

/ Hannis

Cozytime

Eftersom att jag åker om 9 dagar försöker jag ha lite quality-time med dom jag bryr mig om nu de sista. Jag och Elin åkte till vårt torp och hade ett väldigt mysigt dygn där. Så himla skönt och bara åka iväg från allt, isolerade från omvärlden. På kvällen åkte vi in till Lysekil och gick strandpromenaden där, väldigt nice.
Känns så konstigt att jag faktiskt ska åka så snart, säga farväl till människor jag brukar träffa väldigt ofta ändå. Vissa vänner vill man inte vara utan i en vecka ens. Ja lär ju få nya men kommer de kunna leva upp till vad jag är van vid?? Hm jaja det återstår att se :)



Shitmotherfuckerfuckshit Situation


Två dåliga nyheter på samma dag..
Den första är att Damo inte kunde byta sina flyg till australien så han kan inte komma och hälsa på en sista gång innan han åker hem..:(
Det andra är att jag förmodligen inte kommer in på Franskakursen i Nice iallafall.. (jag råkade ta ut lyckan iförväg eftersom jag var reserv nr 4.) men när jag ringde till Rektorn idag sa hon att eftersom jag anmälde mig sent så var min reservplats i kvot 2, vilket betyder att ungefär 20 pers är före mig.. Så man kan ju säga att jag fick en total meltdown efter att ha fått dom smällarna. Jag antar att mitt enda val är att försöka se saker och ting positivt även om jag inte har någon aning what the fuck jag ska göra det följande halvåret nu.
//Lisa

I'm Gonna Miss You!


Kristina min söta kristina ska flytta ifrån mig till Stockhom! Efter sex år tillsammans med otaliga kramar, samtal, fester, resor(Frankrike, Italien, England och Turkiet) känns det jobbigt att hon ska flytta, dock ska jag också flytta till Frankrike bara c.a 2 veckor efter henne. Men jag HATAR att bli lämnad! man känner sig så sjukt ensam. hon kommer säkert att trivas jättebra och jag önskar henne all lycka i Stockholm! och självklart kommer jag och hälsar på men det är alltid sorgligt att avsluta ett kapitel i sitt liv. Alla jag känner börjar flyga från sitt näste nu och vi alla kommer hamna på olika ställen men förhoppningsvis kommer man hålla kontakten:) Detta Blir verkligen det ultimata testet på vänskapen man har med alla!
LOve You KristiniPie;)
//Lisa

.

Die bitch, die!






Igår söndagen den 8 Augusti drabbades hela jag utav ett lyckorus, det var nämligen min sista jobbdag. Thank God for it, de jobbiga var inte patienterna utan den bitchiga personalen. Typ hej vi är deprimerade och attackerar därför vikarierna. " Hur länge har du haft rast, så ska du inte göra "vännen", du får inte gå hem än" och deras blickar ska vi inte ens tala om. Jaja nu är det över och jag har ändå vuxit sjukt mycket av det har jobbet och förhoppningsvis kunnat göra patienternas sista tid lite mer värdefull :)

Vidare till något jag lagt framför mig hela sommaren. Jag Hanna Karlsson har nämligen en ganska stor brist, jag är besatt av kläder. Mina tre år i Göteborg har medfört en tredubbelt så stor garderob och dessa kläder pryder nu hela mitt golv och har gjort de hela sommarn. Så eftyersom jag ska flytta till Åre om mindre än 2 veckor bestämde jag mig för att ta tag i mina kläder och organisera lite idag, GOSH är allt jag säger.


Det var allt för nuet back to klädhögen :P

/ Hannis

Fjäril


Idag började Kajsa o jag att ta en morgonpromenad vilket va sjukt skönt! jag har jobbat en hel del den sista tiden men idag e jag ledig!. På söndag får jag besök av en Aussie:) Han var även här för cirka fem veckor sen och nu kommer han tillbaka:) dessutom ska en till Aussie komma hit som jag träffade i london för ett år sedan så det han bli ett intressant triangeldramaXD
peace and love
//Lisa

Mysig:)

Far turned 50



Ett 45-tal peroner samlades i ett partytält vid vårat torp för att fira Tony the man's 50 års dag.



Vi barn gjorde en liten sketch om pappas underhållande liv.


/ Hanna

Riktigt underbara<3

/ Hanna

Pirate

I want an Indie Boy

lMerci;)

Forbidden fruit

Kissekatterna!


En av Annies katt Olgas kattungar<3
cutiepie!!!
//Lisa

Inception


Igår var Kajsa, Nate, Marc och jag o såg Inception. Grym film! gå se den NU!
//Lisa

Liseberg


Lilla Liams första gång på Liseberg:)
Baileys fina son<3
//lisa
RSS 2.0