Goodbye my lover

Tjabba, tjena hallå ( vi säger så)!
Allt och inget har hänt sen sist vi skrev. En tripp till Vetimiglia och Monaco har gjorts. Italien är favoriten, kaffet mmmm. När vi satt där på cafeét bland alla livfulla italienare kunde vi inte låta bli att jämföra oss pinsamt torra svennar med dom. Vi kom fram till att vi borde gifta oss in i en italienslk släkt, annat en svenslka familjemiddagar då man äter sju sorters kakor och disskuterar vädret.

Anyways vi hade hoppats på att möta Kevin Costner i Monaco idag, ta ett kort få en kyss men icke sa nicke, another time. Igår var vi på middag hos Lisas grannar här i Nice, a former model , gemutlich gemutlich. Vi skulle egentligen gått ut och kännt på Nice nattliv senare på kvällen men hon förstod inte våra "vi vill gå vinkar". Vi blev kvar tills sent på natten, och då kallade sängen. Patetiskt - ja.

Vi sitter på balkongen och försöker spara alla intryck så man har något att leva på under den fasansfulla svenska vintern som varar 3/4 utav året. See ya people !

<3 / Hanna & Liskorv



Marknaden i Ventimiglia


St:Paul<3



Kommentarer
Kim

Älskade Ventiglia och glassen där :) och speciellt alla gula plastpalmer vid stränderna haha.. Kollade ni in Monacos tunnelbana? Grand hotel snarare ^^ hehe

2009-10-11 @ 21:57:13
URL: http://flapjacks.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0